G4Media.ro

Transportul în București, paralizat după incendiul de la metrou. Mari bulevarde închise…

Foto: Octav Ganea / InquamPhotos

Transportul în București, paralizat după incendiul de la metrou. Mari bulevarde închise în centrul Capitalei

Update 10.18: Primăria București anunță că Societatea de Transport București – STB SA a înființat o linie specială pentru a prelua călătorii afectați de incidentul de la metrou. Linia navetă circulă între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle.

Articol inițial: Transportul public în mare parte a Bucureștiului este complet paralizat marți dimineață, iar călătorii care trebuie să traverseze centrul Capitalei stau zeci de minute în autobuze ori troleibuze. Motivul este incidentul de la metrou, din Piața Unirii, care a dus la oprirea completă a circulației trenurilor pe magistrala M2 care leagă zona rezidențială din sudul capitalei de nordul unde au sediul sute de companii.

Pentru a facilita intervenția pompierilor SMURD, Poliția Rutieră a închis complet circulația pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană pe ambele sensuri de deplasare, precum și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către bd-ul Gheorghe Magheru.

Reamintim că un incendiu a izbucnit marți dimineață într-un tren de metrou între Piața Romană și Piața Universității. 127 de persoane au fost evacuate din metrou prin tunel, 25 au avut nevoie de îngrijiri medicale, 2 pasageri au fost duși la spital. (Foto: Octav Ganea / InquamPhotos)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Dacă mai era drulă șef ieșea cu ranga la incendiu și rezolva treaba.

 2. deci Arafat a blocat traficul, sa stiti pe cine sa injurati.

  • daca s-ar face un audit European independent asupra cit de anapoda e organizat si cum sunt risipite si cheltuite discretionar bugetele uriase sub comanda lui Arafat, ar PLOUA cu DOSARE DNA😉.
   Ciudat cum ndmeni din presă, nici din Minister nu o cere

 3. PROPAGANDA ieftină marca ISU-ARAFAT, in razboiul său dus cu Rafila ce l-a luat la puricat… pe ce se duc ANUAL!! peste 1 MILIARD de lei din banii Casei de Sanatate. Nu mai vbim de achizitiile de multu miliarde, facute doar din PIXUL lui ARAFAT, De parca e Mesia…

 4. Să ne explice dl.Arafat cum stinge un incendiu din subteran cu mașinile de pompieri .

  • Sau poate ne explici tu cu ce altceva se poate interveni. Ar trebui sa existe un tren de stingere, iar toate celelalte aflate pe linii sa se evapoare pt a-i face loc de trecere, nu?