G4Media.ro

Transport gratuit pentru elevi și digitalizarea echitabilă a Educației, printre cele 10…

Transport gratuit pentru elevi și digitalizarea echitabilă a Educației, printre cele 10 propuneri ale Consiliului Național al Elevilor pentru următorul Guvern

Transportul gratit pentru elevi, digitalizarea echitabilă a Educației și formarea cadrelor didactice sunt printre cele 10 obiective pentru dezvoltarea învățământului, propuse de Consiliul Național al Elevilor (CNE) în pragul alegerilor parlamentare.

„Alegerile parlamentare se apropie și, odată cu acestea, reconfigurarea programului de guvernare și stabilirea unor noi obiective ale următorului Guvern. În acest sens, Consiliul Național al Elevilor lansează cele 10 obiective pentru dezvoltarea educației, obiective care conțin atât o parte de contextualizare, cât și o parte de măsuri concrete pe care decidenții să le includă în programul lor de guvernare. Scopul nostru este ca toate partidele politice să își asume aceste obiective absolut necesare pentru dezvoltarea sistemului de învățământ preuniversitar”, se arată într-un comunicat de presă al CNE.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cainele nu se mai joaca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.