G4Media.ro

Transferul de primari de la PNL la PSD este o ”declaraţie de…

Foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Transferul de primari de la PNL la PSD este o ”declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor, susține liderul PNL Iași

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţine că transferul de primari de la PNL la PSD este o ”declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor, transmite News.ro.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţine că transferul de primari de la PNL la PSD este o ”declaraţie de război pe faţă” pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa liberalilor.

Muraru afirmă că această ”tehnică” nu poate fi dusă la nesfârşit de către PSD şi că subiectul devine unul tot mai greu de ”digerat” de către PNL.

”Transferul de primari de la PNL la PSD este o declaraţie de război pe faţă pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa PNL. Nu cred că poate fi o tehnică dusă la nesfârşit de PSD. Devine un subiect tot mai greu de digerat de PNL. Este pentru prima dată în 33 de ani când între două partide de asemenea dimensiune, aflate la guvernare, se întâmplă aşa ceva. Adică PSD să facă ostentativ conferinţe de presă în judeţe şi să arate că a mai adus nu ştiu câţi primari sau consilieri locali”, a declarat duminică pentru News.ro, deputatul PNL Alexandru Muraru.

Potrivit acestuia, scopul PSD privind transferul unor primari liberali este acela de a-şi crea un avantaj la alegerile prezidenţiale.

”PSD arată că rămâne acelaşi partid pentru care transferul de primari devine o armă politică. La fel au făcut în 2014 prin ordonanţă de urgenţă, dar au mai făcut şi în alte momente cheie, în ideea de a-şi crea avantaj la alegerile prezidenţiale. Acesta este de faptul scopul transferului de primari”, consideră Alexandru Muraru.

Liderul PNL Iaşi a mai precizat că liberalii au propus PSD un pact de neagresiune, prin care transferul aleşilor locali între cele două partide să fie interzis, însă PSD ar fi refuzat să semneze un asemenea document.

”Era un document pe care conducerea PNL ni l-a prezentat în partid şi care era un document bun. Numai că PSD a refuzat să îl semneze. Pactul regla unele declaraţii sau confruntări mai ales la nivel local, dar în acelaşi timp interzicea transferul aleşilor locali de la PSD la PNL şi de la PNL la PSD”, a afirmat Alexandru Muraru.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Nu e cumva invers, de la PNL la PSD, sau nu mai înțeleg eu limba română?!!

  • razb0i pe fata la TV doar de ochii pr0stimii iar pe spate sunt fratia baronilor care isi impart furaciunile

 2. hai lasa gargara, PNL nu exista, e doar o interfata a PEESEEDEEE pt un alt tip de alegatori, asa cum e AUR .. jocurile de PEEESEEDEEE sunt facute de 33 ani
  a incercat Base ceva , dar nu a facut decat sa le arate adevarata fata a PNL, adica USL
  apoi a venit USR care la fel a speriat, si din nou PNL si-a aratat fata
  probabil va venit si AUR, care la fel va arata DIN NOU fata PNL
  PNL = slugile PSD

  .. apropo PNL Iasi, Chirica de la PSD, trecut acum la PNL are de gand sa se intoarca la PSD? dar ceilalti primari de pe langa care s-au dus PNL PSD PSNL … nu ziceti nimic? slugilor