G4Media.ro

Traian Berbeceanu: Luni va fi şedinţa CMSU/ Vom menţine măsurile care deja…

Traian Berbeceanu: Luni va fi şedinţa CMSU/ Vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta/ Nu vom adăuga noi măsuri restrictive

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat că luni va avea loc şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi nu se au în vedere măsuri de relaxare, având în vedere creşterea numărului de cazuri de infectare din Bucureşti. Berbeceanu a precizat, însă, că nu vor fi impuse noi restricţii faţă de cele aflate deja în vigoare.

”Mâine va avea loc şedinţa CMSU. Noi am avut o şedinţă pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet şi vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta. Numărul de pacienţi depistaţi pozitivi îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare”, a anunţat, duminică, Traian Berbeceanu.

Prefectul Capitalei a precizat, însă, că nu vor fi adăugate noi restricţii la cele caredeja sunt în vigoare.

În ceea ce priveşte o eventuală redeschidere a şcolilor – aşa cum cer diferite structuri sau anumiţi politicieni – Berbeceanu a precizat că, având în vedere actele normative care sunt în vigoare, la peste 3 cazuri la mia de locuitori, şcolile funcţionează în scenariul online.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sincronizare nepotrivita. Daca sedinta ar fi avut loc peste o saptamina era foarte posibil ca ea sa se desfasoare cu indicele cel fara de rost ajuns deja sub 3 in Bucuresti.
    Nu de alta, dar decizia lor c….tina, cu masca pe figura in aer liber, imi ruineaza toamna.

  2. De ce nu va intruniti azi ??? Elevii habar nu au ce fac maine, nu ati anuntat nimic! Incompetentilor bugetari, sa stiti ca puteti lucra si in weekend!!! Si fara sa fiti platiti suplimentar!

    Demisia trantorilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.