G4Media.ro

UPDATE Circulaţia feroviară pe ruta Topliţa – Deda, afectată de copacii rupţi…

Sursa foto: ISU

UPDATE Circulaţia feroviară pe ruta Topliţa – Deda, afectată de copacii rupţi de furtună în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost reluată în condiţii normale

Traficul feroviar pe ruta Topliţa – Deda, afectată de copacii rupţi de furtună în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost reluată în condiţii normale, duminică după amiază, , începând cu ora 14:36, anunţă oficialii CFR Infrastructură. Iniţial, în zonă circulaţia trenurilor a fost complet blocată, ulterior, timp de câteva ore, garniturile fiind tractate de locomotive diesel, transmite News.ro.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe intervalul CF Topliţa – Deda se desfăşoară în condiţii normale, cu tracţiune electrică, începând cu ora 14:36.
Traficul feroviar în zonă a fost grav afectat de copacii doborâţi de furtună în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iniţial, circulaţia trenurilor pe acel tronson a fost blocată, ulterior, începând de duminică dimineaţă, de la ora 9:00,acestea fiind tractate de locomotive alimentate cu motorină.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Una dintre cele mai frumoase zone din 🇷🇴 … defileul Deda – Toplița.