G4Media.ro

Patru trenuri au fost oprite temporar între Chiajna şi Grădinari, din cauza…

Sursa Foto: Club Feroviar

Patru trenuri au fost oprite temporar între Chiajna şi Grădinari, din cauza unei defecţiuni la locomotiva unui tren privat de marfă

Traficul feroviar a fost oprit, sâmbătă după amiază, patru trenuri staţionând temporar între Chiajna – Grădinari, din cauza unei defecţiuni la locomotiva unui tren privat de marfă operat de compania Grup Feroviar Român (GFR). Este al doilea astfel de incident produs sâmbătă, transmite News.ro.
Traficul feroviar a fost oprit temporar, sâmbătă după amiază, între staţiile Chiajna – Grădinari, după ce locomotiva unui tren privat de marfă, operat de compania GFR, s-a defectat în apropiere de staţia Grădinari.
Pentru ca trenul privat de marfă să fie retras din linie curentă cu o locomotivă de ajutor din Vadu Lat, trenurile IRN 461, R 9000, R 9902 şi IR 1691 au fost nevoite să staţioneze temporar în gările adiacente, transmit oficialii CFR Infrastructură.La ora transmiterii acestei ştiri, cele patru garnituri au fost reînscrise în circulaţie.
Trenul privat s-a defectat pe firul I, iar în zona respectivă firul II de cale ferată nu este practicabil, fiind închis pentru lucrări de tip Quick Wins.
Este al doilea astfel de incident produs sâmbătă pe calea ferată. În cursul dimineţii, un tren privat de marfă defect între staţiile Vadu Lat  – Zăvestreni, alte două trenuri fiind nevoite să staţioneze în urma avariei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...