G4Media.ro

Trafic feroviar întrerupt, între Lainici şi Petroşani, după căderea unor bucăţi de…

Sursa foto: CFR

Trafic feroviar întrerupt, între Lainici şi Petroşani, după căderea unor bucăţi de stâncă de pe versant / CFR: Călătorii din mai multe trenuri sunt transbordaţi cu mijloace auto

Traficul feroviar este întrerupt, marţi după-amiază, între Lainici şi Petroşani, după ce bucăţi de stâncă desprinse de pe versant au rupt un stâlp şi firul de contact. CFR SA precizează că pasagerii mai multor trenuri sunt transbordaţi cu mijloace auto şi că se lucrează pentru remedierea defecţiunii, relatează News.ro.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători pe relaţia Lainici şi Petroşani se desfăşoară în condiţii speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto. Măsura de transbordare cu mijloace auto a călătorilor din trenurile IR 1823 Bucureşti Nord – Deva, IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord şi R 2084 Pietroşani – Craiova este necesară pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe intervalul Lainici – Petroşani, după ce mai multe bucăţi de stâncă, desprinse de pe versant, au rupt un stâlp de susţinere şi firul de contact între staţiile Stâmbuţa – Pietrele Albe, la km 108+600”, a transmis compania.

Potrivit sursei citate, personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova intervine în zona km 108+600 cu utilaje şi drezine pantograf pentru îndepărtarea bucăţilor de stâncă de pe calea ferată, înlocuirea stâlpului de susţinere şi a firului de contact pe toată zonă afectată, astfel încât redeschiderea traficului feroviar să aibă loc în cel mai scurt timp.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui incident, cu precizarea că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru finalizarea intervenţiilor desfăşurate la faţa locului, în vederea redeschiderii circulaţiei în condiţii normale şi în deplină siguranţă”, au adăugat reprezentanţii companiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează