G4Media.ro

Trafic feroviar închis pe tronsonul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Trafic feroviar închis pe tronsonul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact / Cinci trenuri de călători, afectate

Traficul feroviar este închis miercuri dimineaţă pe tronsonul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, cinci trenuri de călători fiind afectate, transmite News.ro.

”Traficul feroviar este închis temporar la această oră pe intervalul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona staţiei Chiajna”, anunţă miercuriCompania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti intervine cu o drezină pantograf în proximitatea staţiei Chiajna, în zona pasajului rutier superior, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact, remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna – Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.

Până la finalizarea verificărilor şi intervenţiilor desfăşurate de personalul feroviar în zona pasajului rutier superior din staţia Chiajna, trenurile IR 1591 (Bucureşti Nord – Craiova), R 9001 (Bucureşti Basarab – Roşiori Nord), IR 1823 (Bucureşti Nord – Deva), RE 11611 (Bucureşti Nord – Craiova) şi 11612 (Craiova – Bucureşti Nord), care erau programate să tranziteze zona respectivă staţionează temporar în gările Bucureştii Noi, Bucureşti Nord şi Grădinari.

Termenul estimat pentru finalizarea intervenţiilor, repunere sub tensiune şi redeschiderea traficului pe firul II este de 60 minute.

Adresăm scuze călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF Bucureşti depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului şi reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează