G4Media.ro

Trafic aglomerat la ieșire din țară, spre Ungaria: Șoferii de autoturisme așteaptă…

Sursa foto: CarVertical

Trafic aglomerat la ieșire din țară, spre Ungaria: Șoferii de autoturisme așteaptă două ore pentru formalitățile vamale/ Aglomerat și la intrare în țară, în Vama Veche

Şoferii de autoturisme care ies, sâmbătă după amiază, din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, către Ungaria, aşteaptă două ore pentru realizarea formalităţilor vamale. La intrarea în ţară este aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei de la Nădlac 2 şi Vama Veche, la graniţa cu Bulgaria, transmite News.ro.

Conform portalului Poliţiei de Frontieră, sâmbătă la orele prânzului şoferii care ies cu autoturismele din ţară către Ungaria pe la Nădlac 2 aşteaptă în medie, 120 de minute. În acest punct de trecere a frontierei sunt deschise şase artere rutiere la ieşire din ţară, iar coloana de maşini formată se întinde pe un kilometru.

Şi pe sensul de intrare în ţară punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, amenajat pe autostradă, este aglomerat. Pentru şoferii care intră în România cu autoturismul sunt deschise patru artere rutiere, iar timpul de aşteptare este de o oră.

Mai puţin aglomerat este punctul de trecere a frontierei Nădlac 1.

Tot la intrarea în ţară, coloane de maşini s-au format şi la punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche, dinspre Bulgaria către România, unde timpul mediu de aşteptare este de 60 de minute şi este deschisă o arteră rutieră.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Daca atat noi cat si bulgari suntem pregatiti pentru Schengen, de ce nu se face un miniSchengen: Romania-Bulgaria-Grecia?