G4Media.ro

Toți călătorii care vin în România din Marea Britanie, Belgia, SUA, Turcia,…

Toți călătorii care vin în România din Marea Britanie, Belgia, SUA, Turcia, Austria, Olanda și Elveția vor intra automat în carantină instituționalizată pentru 14 zile

Institutul Național de Sănătate Publică a actualizat lista zonelor roșii, ceea ce înseamnă că toți călătorii care vin în România din acele țări vor intra automat în carantină instituționalizată (în centrele special create) pentru o perioadă de 14 zile.

Statele nou adăugate pe listă sunt Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Olanda, SUA, Turcia. Ele se adaugă Italiei, Franţei, Germaniei, Spaniei şi Iranului.

Ambasada României la Londra anunță într-un comunicat că, începând de vineri, 3 aprilie 2020 ora 00.00 (ora României), toate persoanele care vor sosi în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord vor fi plasate în carantină instituționalizată (în centrele special create) pentru o perioadă de 14 zile.

Această măsură vine ca urmare a includerii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în lista statelor din zona roșie, fapt ce conduce la instituirea măsurii de plasare în carantină instituționalizată a tuturor persoanelor, indiferent dacă prezintă sau nu simptome, ajunse în România dintr-o țară din zona roșie.

Măsura plasării în carantină înlocuiește măsura autoizolării la domiciliu, valabilă până astăzi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. FOARTE CORECT ASA NU SE VOR MAI PLIMBA DUPA CUM AU CHEF

  2. Masura asta trebuia luata de la inceput dar penelistii erau ocupati cu alegerile anticipate..

  3. Trebuie sa bage si Ungaria in zona rosie ca mai nou toti care intra , vin pe jos din Ungaria si nu intra in nici o carantina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.