G4Media.ro

Tomac, despre pactul propus de Dăncilă: Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj…

Tomac, despre pactul propus de Dăncilă: Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea / ”Am scăpat telefonul din mână, pentru că am deschis e-mailul şi văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că liderul PSD le-a transmis partidelor parlamentare un mesaj prin care le invită să adere la ideile lui Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

„În ultimele luni asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne spună că este altceva, neconflictuală, că a fost chinuită. Oameni buni, în această dimineaţă mi-am scăpat telefonul din mână, pentru că am deschis e-mailul şi văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. M-am uitat cu multă atenţie, zic ce s-o fi întâmplat. Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma încă o dată că este un premier marionetă, instalată de Liviu Dragnea la Palatul Victoria. Dăncilă, pleacă şi scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea, pentru că nu ne mai interesează ce spune Dragnea. (…) Noi vom adera la pactul prin care vom trimite Guvernul Dragnea 3 acasă, ăsta este singurul pact pe care îl avem”, a spus Tomac la şcoala de vară a tineretului PMP, desfăşurată la Costineşti.

El a adăugat că România se apropie cu paşi rapizi de o schimbare uriaşă, iar PMP are şansa să participe la această schimbare, pentru că a luat o decizie curajoasă, de a veni în această bătălie electorală „cu un alt fel de candidat”, cu un candidat care corespunde profilului de preşedinte al unei ţări occidentale.

„PMP a venit cu un candidat care corespunde profilului de preşedinte al unei ţări occidentale – un preşedinte care nu stă prin concedii, un preşedinte care nu este împins de grupuri de interese, aşa cum încearcă să o împingă ăştia pe scări pe Dăncilă, este un preşedinte independent, un preşedinte care s-a pregătit în cele mai bune universităţi din Europa şi Statele Unite, un preşedinte care în mod real ar aduce România în elita statelor Uniunii Europene, un preşedinte de care România are nevoie astăzi. Noi nu am venit cu un politician de meserie în această campanie, am venit în această bătălie cu un român pregătit pentru această funcţie de preşedinte al României – Theodor Paleologu. Nu avem dreptul să ratăm această oportunitate, este o şansă uriaşă pentru ţară, pentru PMP, pentru viitorul României”, a menţionat Tomac.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. O marioneta nano-creier ide o abjectie rara! Indiferent cine a a su(s)pus-o, cine a consiliat-o si din ce motive s-a lasat se…dusa, in ciuda varstei sale cronologice, Vasilica ca cateua, ascunde, ca intr-o subterana cavernoasa, uneltiri pirotehnice si conspiratii odioase. Fosilica evoca o racoaica lovita de moarte, insa interesele criminale ii poarta fesele imorale! Bizareriile Sculeimanei de Vidmele dau din ce in ce mai mult de gandit. Nu trebuie sa fii doctor ca sa intelegi ca Fasssulica umbla cu fofarlica si ca este completamente vaduvita de ratiune. Ca daca n-ar fi cu sterilet la ganditor, n-ar incurca borcanele, adresele. Trebuie internata si tinuta sub supraveghere stricta. De fapt, ineptocrata nu s-a lepadat de Dracnea. Incarceratul Nicolae este icoana fakkatoare de minuni parsive, mirul ei imputit. Caci altfel cum s-ar explica sminteala primitivei capetenii de ticalosi, framantata de ura si ranchiuna.

  2. Pe țărănușul ăsta l-a scos Băsescu din mizerie, cum a scos-o Irinel Columbeanu pe Monica. Bai analfabetule, daca nu era Băsescu, nu aveai ce să scapi din mână ca nici măcar un amărât de telefon nu-ți permiteai