G4Media.ro

Toate sindicatele din educație acuză Guvernul că încalcă acordul privind salariile și…

Toate sindicatele din educație acuză Guvernul că încalcă acordul privind salariile și cer de urgență o întâlnire cu Dăncilă

Toate cele 3 sindicate din educație acuză Guvernul că încalcă acordul semnat la Alba Iulia privind creșterile salariale. FSLI, FSE Spiru Haret și Alma Mater îi cer oficial premierului Dăncilă, “în regim de urgență”, o discuție.

Sindicaliștii spun că Executivul trebuia să calculeze prin raportare la salariul de bază în plată atât gradația de merit, cât și toate majorările salariale. Promisiunea celor 6 salarii medii brute pe economie pentru profesorii care se pensionează este și ea încălcată, acuză sindicatele. Nici sentințele judecătorești nu se vor plăti nici măcar în luna februarie 2019, avertizează Simion Hăncescu (președintele FSLI), Marius Nistor (președintele FSE) și Anton Hadăr (Alma Mater).

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sindicalistii din invatamant nu fac blat cu PSD-ul de zeci de ani? Mentalitatea egoist-comunista continua sa faca ravagii.

  2. Singurul lucru care-i preocupa este cum sa smulga mai multi bani de la noi. Noi ne imprumutam ca sa le platim lor salariile si tot nu le ajunge, vor mai mult. Pana cand? Daca vor mai mult, nu au decat sa-si deschida scoli particulare si sa puna ce tarife vor ei. Daca sunt buni, isi gasesc clienti.

    A, nu sunt deloc buni si ar muri de foame.

  3. O sa faca 9-10 lei euro sa-i sature pe toti!
    O sa fie ca in 97 cand a crescut dolarul in trei luni de la 3500 la 9000 lei!
    Expertiza lui tariceanu si a lui ciorbea sunt bine venite!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.