G4Media.ro

Toate femeile, copiii și vârstnicii au fost evacuați din oțelăria Azovstal, conform…

Sursa foto: Dimitar DILKOFF / AFP

Toate femeile, copiii și vârstnicii au fost evacuați din oțelăria Azovstal, conform vicepremierului ucrainean Irina Vereşciuk: „Această parte a operaţiunii umanitare din Mariupol s-a încheiat”

Toate femeile, copiii şi vârstnicii au fost evacuaţi din oţelăria Azovstal, ultima redută a forţelor ucrainene, asediate de forţele ruse în oraşul-port Mariupol, din sudul Ucrainei, a declarat sâmbătă vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk, informează Reuters, citată de Agerpres.

„Această parte a operaţiunii umanitare din Mariupol s-a încheiat”, a scris ea pe canalul ei de Telegram.

Ucraina a anunţat vineri un plan de evacuare pentru sâmbătă din Azovstal şi din alte zone din Mariupol.

Anterior, separatişti proruşi din regiunea Doneţk au declarat că 50 de civili au fost evacuaţi sâmbătă din oţelărie. Reuters precizează că, până la ora 16:00 GMT, nu a observat niciun fel de dovadă a sosirii lor la un punct de primire aflat sub controlul separatiştilor.

Sursa foto: Dimitar DILKOFF / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

16 comentarii

 1. Au rămas azovii fără scuturile umane?

  • Da, dar cand ti-a citit comentariul asta de om bătut în cap, a decis ma’ta sa se ducă in locul lor, ca mare pr0stalau a mai făcut.

  • Dacă războiul n-ar fi alimentat continuu, ți-aș da mai multă crezare ție; cum însă în loc să alimenteze pacea ei bagă masiv ca să continue acest război – că deja, industria morții e profitabilă pt țările care trimit arme (chiar dacă uneori își golesc stocurile de cele vechi) – în acest caz îi mai dau crezare și lui iar pe tine te mai suspectez și de răutăcios.. Căci, în loc să-i dai o replică cu argument, civilizată, tu îi spui de „mă să”.. Păi e ok așa – dacă te consideri de partea bună?

  • Filosof ramaneai!
   Dar așa, mirosi a maro!

  • +1 Andrei

  • andrei , ai argumente? Nu ! Dacă jignești, nu ești mai deștept ( asta o demonstrezi de fiecare dată) , poate mama mea a murit ( ceea ce nu-ți doresc) , nu e cazul să aduci argumente de grădinița din Ferentari…. Poate sunt boxeur, poate am fost bătut la (în ) cap , dar așa cum mă consideri tu, eu am argumente, tu nu ai ……Te lipești și tu de câte un comentariu , nu observi că în afară de a jigni , nu ai nimic în căpuțul tău ( nebătut)? Ai și tu o părere despre ceva? Apropo, mama nu este ( sau nu a fost ) dornică de a omorî pe cineva , mai ales într-un război ( dacă poți pricepe așa ceva ) !

  • Ce sa faca cu scuturi umane ma postache? ca rusii nu tin cont de ele … Pentru rusi, civil sau militar, tot tinta e.

  • Doamna avocat, aceasta nu este o intrebare, este o insinuare. Se respinge!
   CEDO intreaba daca facultatea avea acreditare.

  • alin , e un început să te întrebi ce să facă (referitor la scuturi), deja nu mai folosești detergentul universal , e un progres……

  • Întreb și eu cedo…
   Mi se pare mie sau ești un pic mai mult arogant…
   Și plin creierul de rahat rusesc..
   🖕🖕🖕

 2. Azovii si alti fraieri de mercenari strainicare nu beneficiaza de prevederile Conventiei de la Geneva. Scoatem pop corn-ul si asteptam urmarea

  • Regimentul Azov e integrat in fortele de aparare ale armatei Ucrainei, nu sunt mercenari… Canta la alta masa pls, mai spre Est daca se poate

  • @Alin-uta, nu te mai juca cu forfecuța…
   Azov sunt integrați formal armatei UA, dar daca ajung vii pe mana rușilor treaba asta nu mai contează: vor fi judecați pentru ce au făcut înainte.
   In afara de Azov mai sunt si ceva mercenari străini acolo.

 3. Eleganta comentariilor iubitorilor de ucrainieni e uimitoare ! La mai mare baieti – marea Azov si Marea Neagra, bineinteles.

 4. Credeam ca, aici pe G4M sunt altfel de oameni… Mno..