G4Media.ro

Toader: Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori,…

Toader: Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ? Adevărat este şi faptul că uneori se „întampla” exact invers

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, afirmă că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ, întrebând dacă recunoaşte cineva acest lucru. El adaugă că „uneori se „întâmpla” exact invers – mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, transmite News.ro

Tudorel Toader a postat, duminică seară, pe Facebook, un scurt text intitulat „o simplă întrebare”.

„Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ?”, scrie Toader.

El adaugă: „PS: Adevărat este şi faptul că uneori se „întâmpla” exact invers – mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, sâmbătă, la Iaşi, că Ministerul Justiţiei trebuie să funcţioneze şi că “sigur nu va fi mai rău ca până acum“, făcând referire la unele blocaje apărute în circuitul de avizare al actelor. În replică, Tudorel Toader a afirmat că Ministrul Justiţiei nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare a actelor normative. ”Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări”, a scris Toader pe Facebook.

Întrebat dacă Ordonanţa de Urgenţă privind achiziţiile publice ar putea avea probleme de avizare, în condiţiile incertitudinii de la Ministerul Justiţiei, Dragnea a spus la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că “sigur mai rău ca până acum nu se poate“.

“De la acel minister (al Justiţiei – n.r.) au venit în permanenţă observaţii şi puncte de vedere negative, că nu trebuie făcută. Nu ştim dacă Iohannis va numi sau nu va numi, dar un interimar trebuie să funcţioneze la acel minister, care să sperăm că va gândi în spiritul programului de guvernare, nu să pună în continuare piedici“, a afirmat Liviu Dragnea.

În replică, Tudorel Toader a scris pe Facebook că “Ministerul Justiţiei nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare a actelor normative.

“O simplă şi primă clarificare. MJ nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative. Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5, maxim 3 zile. Felicit pe toţi colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism”, a scris Toader.

Acesta a afirmat că va prezenta luni şi situaţia statistic.

”Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări!“, a mai scris Toader.

Sursa: News.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. „aduse cu cateva ore inaintea sedintei de guvern?!!
  Pai, de ce NU ai spus ATUNCI, de fiecare data, de ce ai tacut complice, slugarel Tudorel?
  Rusine, slugilor!
  Veorica o sa nege vehement, ca sa o sa-i scrie pe hartie stapanul vostru, infractorul Dragnea!

 2. „Recunoaşte cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ?”

  dar TU, slugarel penibil, tu recunosteai? sau ai avut puterea sa o spui cand erai cocotat in functie!?
  Fix 0, da ZERO, valoreaza remarca ta acum, ai fost SI ESTI parte din acelasi sistem ticalos pe care il condamni acum!
  jegule!

  • in situatii din astea se vede lipsa totala de caracter. cand il favoriza tacea, chit ca nu era corect, acum incepe sa cante. o sluga comunista si hoata.

 3. Acum, după ce a fost folosit pt schimbarea legilor justiției în favoarea hoților, după demiterea lui LCK și pensionarea lui Augustin L., ,, prezervativul” de tt, face pe inocentul.

 4. Slugarica , dupa ce ai facut mult rau Romaniei, acum te dai mare. Insa, ai ajuns fara valoare. Orice afirmatie este inutila , nu te ajuta nici pe tine , nici pe romani. Ti-ai batut joc de profesie si de Tara.

 5. Mai Tudorele hotaraste-te ca boala lunga numai suferinta aduce asa ca afla repede daca stai sau pleci ca daca tot astepti sa se intample ceva si nu iei nici o decizie nu se va intampla nici o minune si minunile ti le faci doar tu.

  E simplu mai Tudorele sunt doua variante:
  —————————————–
  1) Pleci si tot ce ai facut in perioda cat ai fost ministru ti le vor arunca in cap cand vor aparea probleme iar Dragnea cu toti baietii nu vor sti nimica ca de obicei iar daca mai si comentezi se vor urca cu picioarele pe tine si nimeni nu te va ajuta pentru ca vei fi singur fara nici o putere.
  2) Ramai si la sfarsit sari tu cu picioarele pe ei.

  Cei atat de greu de procesat mai Tudorele ca parca toti sunteti intarziati mintali.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.