G4Media.ro

Tinerii născuți după 1990 au la dispoziție un tur virtual al Revoluției…

Tinerii născuți după 1990 au la dispoziție un tur virtual al Revoluției din 89, în Timișoara / Se pot utiliza și ochelari VR

Tinerii născuți după 1990, apropiați de tehnologie, au acum la dispoziție un tur virtual al Revoluției din 89. Este primul de acest fel și a fost realizat de Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș în colaborare cu Asociația Memorialul Revoluției, informează Agenția de presă Rador. Turul este accesibil pe site-ul turismtimis.ro, pe aplicație, dar și prin intermediul ochelarilor VR aflați și în custodia Memorialului Revoluției, spune președintele asociației, Gino Rado.

Un alt produs turistic prezentat de APDT au fost liniile metropolitane ale STPT, explică directorul Asociației, Delia Barbu. Printre liniile metropolitane propuse se află Sînmihaiu Român, Șag, Băilea Calacea, Cornești, Variaș, Giarmata, Șandra sau Dumbrăvița. Acesta este ultimul proiect la care Delia Barbu a participat ca director executiv al asociției de promovare a turimului în Timiș.

După 15 octombrie, ea își va schimba traseul profesional.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. De la 1 Ianuarie 2023 , va mai dau 100 de lei la Pensii si aceasta Reprezinta , o Puternica Marire de Pensii ! Pensionarii Ovationeaza ! Huooooo ! Huooooo ! Chiaburilor !

  2. Ce inseamna revolta, revolutie, si mai ales ptr cei carora li se adreseaza situatia?!