G4Media.ro

Timp de aşteptare de trei ore în Vama Giurgiu, din cauza unui…

sursa foto: Poliția de Frontieră

Timp de aşteptare de trei ore în Vama Giurgiu, din cauza unui accident pe partea bulgară a frontierei / Circulă doar autoturismele, pe o singură arteră, alternativ

Ora 9.55: Traficul pe Podul Prieteniei din PTF Giurgiu a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră. Vehiculele de mici dimensiune vor circula alternativ, din ambele sensuri, anunță Poliția.

Traficul se desfășoară în continuare cu greutate și se recomandă persoanelor care intenționează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite PTF Giurgiu și să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim international cu țara vecină.

Știrea inițială: Traficul este blocat miercuri dimineaţă, în Vama Giurgiu, timpul de aşteptare fiind estimat la trei ore, din cauza unui accident pe partea bulgară a frontierei, informează News.ro.

Conform site-ului Poliției de Frontieră, traficul la Giurgiu este oprit, podul care face legătura între România şi Bulgaria fiind blocat.

Timpul de aăteptare este estimat şa 180 de minute.

”Un ansamblu rutier a lovit parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri de deplasare”, au explicat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...