G4Media.ro

Timişoara, în topul celor mai grozave oraşe din lume, într-un clasament al…

Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Timișoara

Timişoara, în topul celor mai grozave oraşe din lume, într-un clasament al revistei Time Magazine / Primarul Dominic Fritz: ”Ca timişoreni suntem mândri că oraşul nostru a ajuns pe această listă selectă”

Oraşul Timişoara se află în topul celor mai grozave locuri din lume, alături de oraşe precum Barcelona, Napoli sau Washington, într-un clasament al reviztei Time Magazine, anunță News.ro.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook,că topul întocmit de revista Time Magazine este pentru acest an, iar printre oraşe se regăseşte şi Timişoara.

”Timişoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine. Se află pe această listă alături de oraşe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinaţii precum staţiunea de schi St. Moritz sau Parcul Naţional Yosemite”, scrie Fritz pe Facebook.

Edilul a adpugat că Timişoara reprezintă, astfel, ”o parte din România frumoasă”.

”Ca timişoreni suntem mândri că oraşul nostru a ajuns pe această listă selectă şi ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internaţională”, a precizat Fritz.

Timişoara deţine, în acest an, titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bravo Timișoara, o plăcere să citesc așa reușite.
    ❤️