G4Media.ro

Timişoara a trecut de pragul de 10 infectări la mia de locuitori/…

Timişoara a trecut de pragul de 10 infectări la mia de locuitori/ Bucureştiul a ajuns la 8,98, iar Cluj-Napoca la 7,48 / În total, 42 de oraşe şi municipii au incidenţa mai mare sau egală cu 6

Municipiul Timişoara a depăşit, duminică, pragul de 10 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, având o rată de infectare de 10,9, Bucureştiul a ajuns la 8,98, iar Cluj-Napoca la 7,48. Sunt 42 de oraşe şi municipii care au incidenţa mai mare sau egală cu 6, transmite News.ro

Pe lista făcută publică, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică, sunt 175 de oraşe şi municipii cu incidenţa cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori. Dintre acestea, 42 au depăşit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori.

Cea mai mare rată de infectare este în oraşele Bragadiru (Ilfov) – 13,87, Slănic (Prahova) – 12,02 şi Videle (Teleorman) – 11,48. Municipiul Timişoara a depăşit pragul de 10, ajungând la 10,9 cazuri la mia de locuitori, Bucureşti – 8,98, Cluj-Napoca – 7,48.

Totodată, sunt 913 comune cu incidenţa mai mare sau egală cu 3, din care 234 au rata de infectare mai mare sau egală cu 6. Pe primele locuri se află Zâmbreasca (Teleorman) – 18,07, Gratia (Teleorman) – 15,56 şi Almăj (Dolj) – 14,11.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Evident, alea 5 mill care sau vaccinat pana în prezent, indiferent ca vb de doza 3 tot se vor infecta cu virusul, pt ca vaccinul nu împiedică transmisia și infectarea

  • Evident ca se vor infecta si vor avea marea problema de a sta in casa 10 zile,dar ce ne facem cu celelalte 12 milioane de persoane care se vor certa pe 7-8 paturi de ati?

  • @poartă,
   Nu plânge tu la mormânt străin, da? Tu bagă cea de-a treia doză în vene și pregătește abonamentul pentru cea de-a patra! A cincea, a șasea…. după care nu se mai știe dacă vei mai putea ceva….

  • Sansa ca un nevaccinat sa faca covid este de zeci de ori mai mare, asa ca vezi de bubele tale,Unu,doi,trei..

  • @ alexandru

   Bre, nu SANSA, ci RISCUL.

   E din categoria „datorita” vs „din cauza”.

 2. din alea 12 mi-l care vb tu , foarte mulți au imunitate naturala, la trecerea prin boala

 3. Perfect,si ei in caz de infectare vor petrece o perioda de izolare acasa fara probleme.Dar daca cei trecuti prin boala nu sunt macar 7 milioane( si dupa situatia din spitale nu sunt nici pe aproape) vom avea o toamna si o iarna tragice.

  • Vor da ortul popii waxerii? Eu nu aș zice că vor fi așa tragice…

  • Vor da ortul popii si persoane vaccinate dar cei mai multi,dupa cum se intampla si acum vor fi „perfect sanatosii” de 120+ kg,copti de boli,care au primit sfaturi de imunologie de la niste neica nimeni cu 8 clase ca tine.

 4. Eșecul vaccinării e din cauza proastei comunicări a guvernului. Dacă supuneau că Pfizer mărește penisul, 90% din bărbații români se vaccinau iar dacă spuneau că Moderna și Astra Zeneca măresc buzele și sânii, 90% din femei se vaccinau. Emigrez în Congo sătul de idioți.

 5. Aștept să apară pe piata … Elixirul tinereții …tovarăși specialisti…

 6. vasluieni, nu mai fiti saraci! nu mai munciti campul zi lumina, invatati si voi niste meserii dintr-astea cu excursii si cina de timbilding!