G4Media.ro

Timiș: Liberalii propun alegeri interne pentru stabilirea viitorului candidat la Primăria Timișoara

sursa foto: Facebook

Timiș: Liberalii propun alegeri interne pentru stabilirea viitorului candidat la Primăria Timișoara

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, duminică, în cadrul unei şedinţe comune cu birourile de conducere ale PNL Timiş, PNL Timişoara şi TNL Timiş că pentru alegerile din 2024 va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaţilor, respectiv, alegeri interne, relatează Agerpres.

„M-am gândit să introducem, în premieră în PNL Timiş, alegerile primare. Consider că prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcţie publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timişoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidaţii îşi vor face campanie în interiorul partidului şi apoi urmează votul membrilor. Cel care obţine majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timişoara”, a anunţat Alin Nica.

Liderul liberalilor timişeni a menţionat că se va elabora un regulament clar şi transparent pentru a alege cel mai bun candidat care să intre în cursa pentru recâştigarea Primăriei Timişoara.

„Vom elabora un regulament clar şi transparent şi astfel vom alege cel mai bun candidat la Primărie. Putem apoi extinde acest mod de lucru şi pentru consilierii locali, pentru cei judeţeni, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi pentru parlamentari”, a adăugat Alin Nica.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. PNL Timiș e o adunătură de bișnițari. Cu pretenții de biznismeni. Nimic nimic nu au făcut. Or sa aleagă pleava cu alegerile lor libere.

    • Alin Nica gaseste o cale sa ajunga primar, chiar daca va trebui sa se baricadeze in biroul primarului astfel incat sa nu poata fi scos nici cu forta. Insul e in stare de asta!

  2. Va mai voteaza moarte!