G4Media.ro

TikTok va lansa în aplicaţie un Centru Electoral în limba locală pentru…

Sursa foto: Unsplash / Solen Feyissa

TikTok va lansa în aplicaţie un Centru Electoral în limba locală pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE

TikTok va lansa luna viitoare în aplicaţie un Centru Electoral în limba locală pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, conform unui comunicat remis, miercuri, Agerpres, transmite Agerpres.

„TikTok va lucra alături de comisiile electorale locale şi organizaţiile societăţii civile, astfel că aceste Centre Electorale vor reprezenta locul în care comunitatea TikTok va putea găsi informaţii oficiale sigure”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, TikTok are peste 6.000 de oameni dedicaţi moderării conţinutului în limbile UE. Echipele companiei lucrează cu tehnologia pentru a se asigura că regulile sunt aplicate în mod constant pentru a detecta şi a elimina dezinformarea, operaţiunile de influenţă sub acoperire şi alte conţinuturi sau comportamente care se pot intensifica într-o perioadă electorală.

Compania va investi peste două miliarde de dolari anul acesta la nivel global pentru a consolida eforturile sale.

„De asemenea, TikTok este încântată să fie copreşedinte al Grupului de Lucru pentru alegeri al Codului de Practici privind Dezinformarea şi va continua să colaboreze cu experţi din regiune, inclusiv cu Consiliul Consultativ European pentru Siguranţă al TikTok, pentru a se asigura că abordarea sa evoluează pentru a se adresa provocărilor sau ameninţărilor emergente”, se mai menţionează în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...