G4Media.ro

TikTok intenţionează să intre pe segmentul jocurilor şi a început testele în…

Sursa foto: Pixabay

TikTok intenţionează să intre pe segmentul jocurilor şi a început testele în Vietnam

Utilizatorii TikTok vor putea să joace şi jocuri pe aplicaţia video, care a început să facă teste în acest sens în Vietnam, au declarat mai multe surse din apropierea acestui dosar pentru Reuters, relatează Agerpres.

Oferirea de jocuri pe TikTok ar duce la creşterea veniturilor din publicitate precum şi la timpul petrecut de utilizatori pe aplicaţie, care este deja una dintre cele mai populare din lume, cu un miliard de utilizatori activi lunari.

Cu o populaţie tânără şi expertă în tehnologie, Vietnamul este o piaţă atractivă pentru platformele de social media precum TikTok, Facebook, YouTube şi Google.

Potrivit surselor citate de Reuters, TikTok, deţinută de compania chineză ByteDance, intenţionează să introducă posibilitatea de a juca jocuri la scară largă în Asia de Sud-Est şi acest lucru ar putea fi posibil încă din trimestrul al treilea.

Un reprezentant de la TikTok a confirmat că firma a testat posibilitatea de a oferi jocuri de tip HTML5 prin aplicaţia sa graţie unor parteneriate cu dezvoltatorii de jocuri precum Zynga Inc, dar nu a dorit să comenteze care sunt planurile companiei pentru Vietnam sau ambiţiile pentru segmentul de gaming. „Căutăm în mod constant modalităţi de a ne îmbogăţi platforma şi în mod regulat testăm noi caracteristici care aduc valoare comunităţii noastre”, a precizat purtătorul de cuvânt.

TikTok a înregistrat o creştere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani, în pofida faptului că a intrat în vizorul autorităţilor de reglementare din SUA şi alte regiuni. La finele lunii septembrie 2021, TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori activi lunari în întreaga lume.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter