G4Media.ro

Teze cu subiect unic la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a…

Teze cu subiect unic la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a, anunțate pentru semestrul acesta de Inspectoratul Școlar din București

Teze unice la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a vor fi aplicate semestrul acesta în școlile din București, pentru a-i pregăti pe copii pentru examene, a declarat pentru Edupedu.ro inspectorul școlar general adjunct, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. Tezele unice de la gimnaziu și liceu vor fi susținute în semestrul al II-lea la nivelul școlii, deci cu “subiecte care vor fi realizate în cadrul catedrei, de către toți profesorii din școală de Limba română și Matematică la gimnaziu, precum și de către toți profesorii cu discipline de Bacalaureat la nivelul liceului”, a explicat pentru Edupedu.ro inspectorul școlar general adjunct.

“Tezele cu subiecte unice le-am decis noi [Inspectoratul Școlar al Municipiului București – n.red.], nu sunt o sugestie din partea Ministerului Educației. Este un plan pe care ni-l asumam la nivelul ISMB“, a declarat Liliana Maria Toderiuc-Fedorca pentru Edupedu.ro. Aceasta a precizat că “sugestia noastră către unitățile de învățământ este ca așezarea elevilor la teze să fie ca la examen [câte un elev în bancă, în ordine alfabetică – n.red.]. Noi așa am considerat că ar fi util pentru elevi“.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

 

Photo by fotografierende from Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter