G4Media.ro

Tensiuni în PSD: baronul de Bacău, Dragoș Benea, cere retragerea sprijinului politic…

Tensiuni în PSD: baronul de Bacău, Dragoș Benea, cere retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula, coleg de partid

Dragoș Benea, șeful organizației județene PSD Bacău, cere public retragerea sprijinului politic al partidului pentru Cosmin Necula, primarul PSD din municipiul Bacău. Necula, care a dat semnale repetate că vrea să se îndepărteze de brandul PSD, e acuzat de Benea că dă vina pe guvern pentru nereușitele sale.

”Voi propune forurilor statutare ale PSD Bacău, retragerea sprijinului politic pentru dl. Cosmin Necula! (…) Voi cere forurilor statutare PSD Bacău retragerea sprijinului politic acordat primarului C. Necula. Democrația internă va hotărî în această privință. Decât să rămânem încurcați în ițele unei duplicități confortabile, consumatoare de timp prețios, prefer să-mi asum o decizie tranșantă, mult mai apropiată de realitățile de azi din Bacău”, a scris vineri Dragoș Benea pe Facebook.

El l-a acuzat pe primarul orașului că a ”inoculat” ideea că guvernul Dăncilă a luat din fondurile destinate Bacăului: ”În timp ce județul Bacău e un șantier fără precedent, cu investiții guvernamentale în infrastructură, sănătate, educație și utilități; în timp ce lucrările înaintează cu sprijinul Guvernului PSD și mii de bacauani beneficiază de aceste investiții, primarul (încă) PSD al Bacaului inoculează în spațiul public (postări, declarații etc) ideea că Guvernul ar fi „luat” banii cetătenilor din Municipiul Bacău”.

UPDATE: Intr o conferinta de presa tinuta in aceasta dupa amiaza, primarul Cosmin Necula a declarat ca „decizia este una pripita si ar fi fost normal ca initiativa presedintelui PSD Bacau sa fie analizata in cadrul partidului. Nu ma sfiesc sa declar, in continuare, ca Guvernul trebuie sa dea banii care i a luat municipiului Bacau (ca si altor orase din tara). Nu ma gandesc sa trec la un alt partid si vreau sa candidez (in functie de circumstante) si in 2020”.

Foto: Dragoș Benea (stânga) și Cosmin Necula (Sursa: Facebook / Dragoș Benea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. PSD=cocotele politice ale țării. Stau în orice poziție le pui pentru o fărâmă de ciolan si vând pe oricine e nevoie ca să profite cât mai mult. Si ling clante si dosuri pentru funcții si afirmare. Asta este realitatea dură si tristă pentru ei!

  2. Intarata-i drace

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.