G4Media.ro

Temele unui atac extrem de dur împotriva lui Cioloș și USR-PLUS, într-un…

Temele unui atac extrem de dur împotriva lui Cioloș și USR-PLUS, într-un ziar editat de PMP: Soros, secta lui Bivolaru, anti-creștinismul și parteneriatul civil. Candidatul Cristian Lungu susține că ”Sunt profesori care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali”

Atacuri extrem de dure împotriva Alianței USR-PLUS și a lui Dacian Cioloș, în mai multe articole dintr-un ziar editat și tipărit de Partidul Mișcarea Populară, într-un tiraj de 100.000 de exemplare. Articolele ”dedicate” în special lui Cioloș, reiau toate acuzațiile lansate împotriva acestuia în ultimul an, însă derapajele publicației merg și în zone greu de legat cu poziționarea de până acum a PMP. Este vorba despre afirmații legate de parteneriatul civil, de Referendumul pentru Familie, amestecate cu dezbaterea legată de vaccinarea obligatorie și multe altele, asumate direct, în acest fel, de partidul lui Traian Băsescu.

Cel mai mediatizat personaj din ziar este președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, autorul majorității declarațiilor anti-Cioloș și anti-URS-PLUS și citat în mai multe articole. Lungu este și candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Într-un prim articol, sub titlul ”Secta politică USR-PLUS, sau lupul în haine de oaie împotriva României”, ziarul PMP spune că: ”Dacian Julien Cioloș este singurul lider de partid din România, care s-a poziționat împotriva Refrendumului pentru Familia Tradițională. În opinia acestuia, familia tradițională ar limita libertățile și egalitatea de drepturi ale persoanelor homsexuale”.

În același articol se mai afirmă că Dacian Cioloș este un ”birocrat care a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat”.

Acesta mai este acuzat în ziarul PMP că în 2016 ”a introdus direct în clădirea Guvernului României mai multe ONG-uri, finanțate de controversatul miliardar George Soros. Este vorba despre nu mai puțin de 46 de organizații guvernamentale, non-guvernamentale și civice, ori profesionale care au fost selectate de către însuși Dacian Julien Cioloș pentru a lucra în subordinea Cancelariei Primului – Ministru. Printre ele se află și cea mai cunoscută entitate aflată în legătură directă cu Soros, Fundația pentru o Societate Deschisă”.

Articolul continuă cu multe alte acuzații la adresa lui Cioloș, în general formulate deja în spațiul public din zona PSD: că își conduce partidul în mod totalitar, că unul fondatorii formațiunii este fiul unui fost maior de Securitate, sau sunt amintite câteva declarații din trecut ale acestuia, legate de Liviu Dragnea, pe care îl numește un ”om cu care se poate discuta în mod serios”.

Acuzații ale PMP împotriva lui Cioloș:

 • ”Dacian Julien Cioloș este un adept al curentelor anti-creștine. Gregorian Bivolaru spune despre el că: Dacian Cioloș a practicat yoga în cadrul MISA”.
 • ”Dacian Julien Cioloș este singurul lider de partid politic din România, care, în mesajul din 2018 de Paști nu s-a referit la aspectul religios al sărbătorii. Fostul tehnocrat a sărbătorit venirea primăverii în loc de tradiționalul Hristos a Înviat! Pe care toți ceilalți lideri politici l-au transmis cetățenilor români”.
 • ”USR-PLUS au inițiat un proiect de lege prin care părinții copiilor care s-ar fi opus vaccinării acestora în mod obligatoriu de către stat, indiferent de efectele secundare, urmau să fie cenzurați la televiziunile și posturile de radio din România”. Articolul îl mai prezintă pe senatorul PMP Cristian Lungu în calitate de salvator, care a reușit să respingă acest proiect ”orwelian”.

În articolul ”Am susținut familia tradițională la Referendum, o voi face și la Bruxelles”, Cristian Lungu își exprimă ideile în legătură cu parteneriatul civil, căsătoria dintre persoane de același sex și adopția de copii de către acestea:

· ”Am votat în Senatul României împotriva celor două proiecte de lege propuse de USR pentru parteneriatul civil între persoane de același sex. Parteneriatul civil este un motor subtil de distrugere a moralității. Nu este nicidecum dreptul la iubire așa cum îl promovează unele persoane publice, nu este dreptul la căsătorie și nici nu ajută persoanele de sex opus care trăiesc în concubinaj.
· Proiectul partenerialtului civil susținut cu vehemență de către USR caută să legalizeze căsătoria dintre homosexuali și să desfigureze o cultură a normalității în România. În afară de USR, care consideră normalitatea și tradiția pro-Rusia, restul partidelor s-au dezis de proiectul parteneriatului civil. Acum doi ani, comisia pentru Muncă și Protecție Socială a respins cu unanimitate de voturi propunerrea legislativă a parteneriatului civil, iar Senatul și Guvernul au votat împotriva acestei agende radicale a PGBTQ. Peste 4 milioane de români s-au opus parteneriatului civil prin votul pe care l-au dat la referendum.
· Însă USR continuă să îl promoveze stăruind în linia lor anti-normalitate, precum anul trecut când, la Referendumul pentru Familie au îndemnat la sabotarea acestui demers printr-o campanie de dezinformare în care au afirmat public că un vot pentru familia tradițională îl scapă pe Dragnea de pușcărie.
· Parteneriatul civil, în scenariul unei eventuale, deși puțin probabile, aprobări în România, va reprezenta proverbialul picior în ușă, cu alte cuvinte va fi un început care nu se va limita doar la atât. Următorul pas îl va reprezenta demersul legislativ de a permite cuplurilor homosexuale să adopte copii în aceleași condiții pe care le au cuplurile heterosexuale. E greu să îți imaginezi că un copil ar putea fi crescut de doi bărbați și pe unul dintre ei să îl numească mamă. Un asemenea copil ar avea dezvoltarea firească cel puțin șubrezită din punct de vedere social”.

Într-un alt articol din același ziar, același senator Lungu spune că ”sunt cadre didactice care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali și să aleagă ei ce vor să fie, fată sau băiat. Este o nebunie. Ne distrugem copiii!”

”Deja România a fost intoxicată de această ideologie de gen: se organizează tabere de reeducare pentru minori, elevii vizionează la clasă filme care promovează ideologia de gen, există festivalul seriilor de filme cu această tematică” se mai precizează în ziarul editat de PMP.

”Trebuie să ne opunem acestei ideologii. Ca politicieni, ca reprezentanți ai societății care ne-a încredințat prin vot responsabilitatea de a veghea la binele ei, avem datoria să îi protejăm pe copiii români de ideologia neo-marxistă care caută să distrugă mii de ani de normalitate” spune Vasile-Cristian Lungu.

Atacurile au fost publicate într-un ziar comandat de PMP, potrivit informațiilor din subsolul publicației, tipărit în 100.000 de exemplare. Ziarul găzduiește și un interviu cu Traian Băsescu.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. Nu inteleg deranjul. Toate acestea se stiu de mult timp. Unde mai pui ca a trecut si pe la Secu. Sunt fapte….

  • @galko, nici aritmetica nu ai habar. Câți ani avea personajul când exista securitatea?

  • nope..
   fapte sunt ca esti vandut hotilor de la guvernare!
   mincinosule te rog sa-mi arati dovezi, la afirmatiile tale ipocrit ordinar!

 2. Daca un asemenea tontalau candideaza pentru PMP, atunci, PMP merita sa nu ia nici 5%.
  S-ar parea sa unii ii duc lipsa lui Vadim Tudor si vor sa-i ia locul.

  • Nu trebuie sa ne surprinda foarte tare ca fandomul Basescu aduna tot felul de sado-maso care tanjesc dupa un tatuc care sa-i „tina din scurt”: mandra corabia, vajnic carmaciul, etc. El e carismatic si de o viclenie inteligenta care i-a servit sa se orienteze dupa roza vanturilor: cand a vrut cariera in nomenclatura de la Transporturi s-a „orientat” prin Secu’, cand era rost de bani si putere si influenta prin Vest era liberal pro-european (si pro-drepturile omului, printre care si oameni lgbt), iar acum in era post-Nutzi U, cand are micro-partid ca mai mult nu se mai poate, se orienteaza si el pe unde crede ca are un culoar „pe val”.

   Ce, o sa-i bata obrazul PPE-ul, dupa ce atatia ani s-au facut ca ploua in timp ce interlopul de la Budapesta si-a pompat bani europeni in tot clanul, de la ginere in jos, in timp ce scuipa pe Europa din toate pozitiile?

   Tentatia totalitara la romani e destul de raspandita inca iar Basescu e aspirational pentru Ghiolbanus Mioriticus, nu l-a crescut cu mana lui pe Valcov? Daddy ce-si dorea sa fie cand se face mare? (Bine, ca ei sunt cu multe puncte IQ sub Basescu e alta discutie…) Parca pe pensionarii cazoni ramasi orfani de Vadim, pe fanboys Garda de fier si pe baetii care viseaza la destinul lui Valcov ii intereseaza ca toate mizeriile antisemite, toate manipularile anti-vaccin si anti-stiinta vin direct prin teava Kremlinului? Ma indoiesc ca pe Basescu il jeneaza catusi de putin. Sa iasa acolo 5 la suta.

 3. Doar niste profesori homosexuali ar fi in stare sa le spuna copiilor ca este bine sa fi homosexual.

  • Homosexualii sunt folositi de PSD ca fumigena, sa distraga atentia.

   Nu te lasa pacalit.

  • Acceptarea diversitatii vs homofobie ei xenofobei cam despre asta e vorba in europa occidentala.
   In tara muma, o tara saraca, orientala, cu oameni tinuti in saracie , oameni cu „puncte” de vedere, in locul orizonturilor largi, (aci se va zimbi ) lucrurile se vad diferit .

 4. Pozitia mainilor este cea pe care o avea vadim.Msi nou si marinescu il copiaza.Atat poate marineru!

 5. Se vede mentalitatea de gashca promovata de Basescu, un fost om de stat care a ajuns un zombie tribal ca Iliescu.

  Pacat, mare pacat, ca PMP ramane blocat in vechea mentalitate si face mai mult rau Romaniei decat bine.

  Ma rog, am USR, sunt multumit. Dar PMP putea fi un partid de baza in de-ticalosirea Romaniei.

 6. „Țineți-o tot așa, tovarăși!”zice Lenin la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, la parada lesbienelor.
  Desigur ca se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”.

  Pe strazi avea loc manifestari – oamenii se plimbari, sau fac diverse „happeninguri” în pielea goala, se urcau astfel în tramvaie, sau se napusteau în cladiri publice. Orgiile sexuale în interior, sau în spatii deschise, erau spectacole educative.

  decretele lui Lenin (la 19 decembrie 1917) „Cu privire la abolirea căsătoriei” și „Cu privire la abolirea pedepsei pentru homosexualitate”

  in 1918, s-a emis un decret „Fiecare membră a komsomolului, studentă la cursurile de calificare sau orice alta studentă, care primește o ofertă de a intra în relații sexuale, de la un komsomolist sau student la cursurile de calificare, ar trebui să o ducă la îndeplinire. In caz contrar, ea nu merita titlul de studenta proletară”.
  Fiecare cetățean sovietic va avea dreptul la un bon de dragoste pe zi. Cu acest bon el se va prezenta femeii socializate care va fi obligată să i se pună la dispoziție , fără vreo opunere și fără plată, în schimbul bonului eliberat de comisariat. Ea este liberă in aceea zi de a accepta sau refuza pe al doilea candidat la însurătoarea de-o clipă… Copiii născuți din aceste împreunări vor aparține Statului Sovietic care-i va crește și-i va îngriji până la vârsta când urmează să fie repartizați școlilor sovietice, sau atelierelor, după aptitudini… Acești copii – continuă interlocutorul meu –, neavând nici o afecțiune de familie, vor fi cei mai sinceri sprijinitori ai familiei sovietice care este Statul Sovietic.

  Un fenomen obișnuit, în acel moment, erau comunele komsomoliste. Pe bază de voluntariat, într-o asemenea „familie” locuiau, de obicei, 10-12 persoane de ambele sexe. La fel ca și in „familia suedeza” de astăzi, într-un astfel de colectiv, există o gospodărie comună și viață sexuală comună. … Treptat, comunele sexuale s-au răspândit în toate marile orașe ale țării. S-a ajuns chiar până acolo încât, de exemplu, la comuna din cadrul Bibliotecii de Stat din Moscova, comunarzii nu doar că împărțeau aceeași haină și aceiași pantofi, dar și aceeași lenjerie intimă

  Marx si Engels,Lenin niste homosexuali care au distrus lumea. Revoluția sexuala din Rusia bolșevica a reusit.

  „Te sarut pe tine si fundul tau marxist”. Al tau, Ghersele (zice Zinovev catre Lenin)

  • Ce fumezi frate ?

  • @ real gogu

   On December 19, 1918, to celebrate the commemoration day of the decree effectively abolishing marriage, lesbian groups celebrated. Trotsky writes in his memoirs that the news of lesbians celebrating with a parade made Lenin very happy.

   Lenin also encouraged more people to march naked. [14]

   “The current morality of our youth is summarized as follows,” the well-known communist Madame Smidovich wrote in the newspaper Pravda (March 21, 1925):

   Every member, even a minor, of the Communist Youth League and every student of the Rabfak [Communist Party training school] has the right to satisfy his sexual desire.

   This concept has become an axiom, and abstinence is considered a notion of bourgeois.

   If a man lusts after a young girl, whether she is a student, a worker, or even a school-age girl, then the girl must obey his lust; otherwise, she will be considered a bourgeois daughter, unworthy to be called a true communist. [15]

   The phenomenon of “Swedish families”—which, rather than having anything to do with Sweden, refers to a large group of men and women living together and engaging in casual sex—also appeared during this period of sexual liberation.

   This opened the doors to promiscuity, sexual chaos, homosexuality, moral collapse, the destruction of families, sexually transmitted diseases, rape, and more. [17]

   Following the expansion of socialist communes, these “Swedish families” spread across the Soviet Union. This was known as the “nationalization” or “socialization” of women.

   The socialist women in Yekaterinburg of 1918 are a sad example: After the Bolsheviks seized the city, they issued an ordinance that young women between the ages of 16 to 25 must be “socialized.”

   The order was implemented by several Party officials, and 10 young women were “socialized.” [18]

   https://www.theepochtimes.com/chapter-seven-destruction-of-the-family-part-i_2661675.html

  • Așa și, care e ideea? Că înaintașii bolșevici ai Mafiei PSD-ALDE abuzau de oameni fix cum fac și urmașii lor interlopi azi. Pentru că așa vor ei, să le stea alții la dispoziție, să-i pună să se poarte cum cred ei, mafioții, cu mintea lor puțină, că trebuie. La fel fac și fundamentaliștii sectanți, așa zis protectori ai proprietății private, ai familiei și valorilor tradiționale. Interesele infractorilor de a se folosi de resurse, de oameni și de a fura se împletesc foarte bine cu pulsiunile demente care-i înflăcărează pe unii talibani cu mintea rătăcită și mentalitate de oameni ai cavernelor. Ăștia din urmă se visează conservatori, ”de dreapta” cum zic ei, naționaliști, apărători ai creștinătății, iubitori de țară și de neam dar, în realitate, sunt o adunătură de extremiști dezaxați, frustrați, măcinați de ură și de invidie, bolnavi psihic care se cred apostolii neamului, legebetisti ascunși, paranoici care cred că există cineva care s-a născut fix să le vrea lor răul. Sunt slabi la caracter, defensivi ca atitutudine, pasivi și temători la orice schimbare, probabil din cauza educației pe care au primit-o și a experiențelor trăite, asemănătoare animalelor ținute în lanț și bătute. Din acest motiv, se simt mai confortabil să trăiască închis, după garduri și apărați de ziduri, să aibă puști pentru că le e frică de tot ce-i înconjoară. Sunt anxioși, suspicioși și dușmănoși. Au mintea setată pe conflict, incită la violență, vor războaie, la care ei oricum nu au de gând să participe pentru că sunt prea fricoși, dar să le lupte alții, pentru tâmpeniile din capetele lor. Partea proastă e că vor să impună și celorlalți felul în care vor ei să trăiască: băgați în grote, împărțiți în tabere, triști, îngenunchiați, ranchiunoși, săraci,sclavi, plini de venin, așa ca ei. De nebunia din capetele nefericiților ăstora se folosesc șmecherii, ca să încerce să prostească lumea dar sunt și dintre demenți dintr-ăștia care se folosesc de borfași pentru a-și promova prostii lor. Și unii și alții au același scop: să țină lumea în beznă, cu frica în sân, să respingă tot ce e altfel, diferit, tot ce e transparent, ce ține de libertate, de adevăr, de dreptate. Sunt la fel de ”patrihoți” și unii și alții și vor să convingă oamenii că toți cei care nu vor sărăcie, hoție, minciună, intoleranță sunt răi și le vor răul. Gândesc fix la ca bolșevicii la 1917 și vor să-i oblige pe oameni să trăiască așa cum vor ei și să facă sex cu cine vor ei, sandilăii, să nu facă fiecare ce vrea și ce-i place și cu cine-i place, că nu vor ei. De multe ori, postacii plătiți de escroci își iau aerul de conserve naționaliste și transmit mesaje pe care le preiau tot felul de idioți utili, pe teme sensibile ca ecologie, feminism, gender, religie sau familie, care pot naște controverse. Ei doar atât vor: să comită în continuare infracțiuni nestingheriți, puțin le pasă mafioților de Dumnezeu, de copii și homosexuali. Îi interesează doar să poată fura. Ceilalți, plecați cu sorcova, comentează la rândul lor pe teme de politică internă: că PNL sunt corupți, că USR sunt marxiști, că Băsescu e securist și Iohannis a furat case. Se luptă cot la cot de partea mafioților împotriva tot ce e nou, modern, deschis și-i atacă pe cei care vor legi aplicabile pentru toți, pluralism, diversitate, libertate.
   Și uite așa, se naște o simbioză între crocodili ca infractorul Dan Voiculescu și păsărele d-alea care le mănâncă dintre dinți resturile de carne ca să nu le pută gura și să nu atragă atenția când vânează. La fel și dubioșii ăștia, culeg resturile de căcat din gura mafioților pe care îi servesc dar tot mai rămân cât să încropească ”știri” dintr-astea. Evident, mai sunt și troli care folosesc fantoșe de ambele feluri, și de „naționaliști” si de mafioți, pentru a-și împrăștia dejecțiile pe care le defecă atunci când ”emit idei”.

 7. Autorul articolului, tot salajan, este un individ care, se pare, n-a lasat nimic in spate, decat niste „amintiri” neplacute intr-o banca americana, dupa care s-a intors in tara sa dea tepe la romani. Ca membru in parlamentul Romaniei n-a lasat nimic in spate. Asa ca rade ciob de oala sparta. Stiindu-i pe amandoi din Salaj pot spune ca toate afirmatiile despre Ciolos sunt simple fabricatii electorale, altfel cei doi fiind buni prieteni.

 8. Cu astfel de mizerii PMP nu va urca în sondaje, dimpotriva , nu fac decât sa ne amintească de mizeriile din 1990-91-92 !

 9. Alianta USR-PLUS a devenit a treia forta politica din tara, ceea ce deranjeaza pe unii. Uite asa apar tot felul de bazaconii pentru prostime… Din fericire, oamenii inteligenti se informeaza din mai multe surse si pot sa recunoasca propaganda mincinoasa a unor idioti.

 10. Base are de dat niste răspunsuri referitoare la activitățile lui de dinainte de 89, însă pmp se leagă de ciolos care era un adolescent la revoluție, nu un comandant de vas ca băsescu.
  Trist domnule ex-presedinte, tare disperat trebuie sa fie pmp din moment ce aruncă cu mizerii de genul celor de la PSD-PCR! Sper sa nu intrați în parlamentul european și nici în cel românesc, slăbănogilor!

  #sieuvotez # farapenali

 11. „sunt cadre didactice care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali și să aleagă ei ce vor să fie, fată sau băiat. Este o nebunie. Ne distrugem copiii!”
  Cretinismul asta l-am mai auzit doar pe la niste nauci cu capetele pline de teorii ale conspiratiei si cu metalitatea cetatii asediate.
  Recomandam Xanax, Prozac or similar si supraveghere psihiatrica permanenta.

 12. Un anonim, un nimic care incearca sa atraga atentia, sa devina important si pentru ca nu are argumente credibile, lanseaza tot felul de scenarii aiurite sperind el ca asa va iesi din anonimat.

 13. Niste gunoaie de articole, de la niste gunoaie de oameni. Dat fiind ca sunt tovarasi de opinii, pmp si psd, mai stii ca daca se aleg, nu fac si vreo alianta? Oricum, absolut gretosi, chiar nu acesta ar fi trebuit sa fie trendul de campanie al pmp, daca voia sa capete voturi!

 14. Rusine basescule!!! Imbatranesti urat. Credeam ca meriti sa ajungi in PE, dar m-am inselat

 15. Prefer si homosexualii in locul jegurilor PSD. E clar?
  Sa ma pis in gura celor de la PMP. Aceeasi mizerie ca si PSD

 16. Decat noi sa ne certam mai bine o conga sa dansam, dar una in cerc, sa se bucure toti. Nu mai dati bani pe contracceptive ci pe prezervative anale. Viva la libertad! Oi Julio mi amor!

 17. Daca G4 nu a găsit nimic de criticat la obiect, fapt care imi întărește convingerea că afirmațiile candidatului PMP sunt adevărate.

 18. Si pana la urma stau acasa decat sa legitimez nelegiuirea. Daca este adevarat?

 19. Ar trebui ca opoziția să fie unită împotriva ciumei roșii, nu credeți? În afara de asta, se pare că USR-PLUS deranjează tare, altfel nu s-ar strădui toți „patriotii” să ne convingă că cei din această alianță sunt rai, atât de răi… Cum îmi plac băieții răi, le promit votul meu și al celor apropiați celor de la USR și PLUS!!!

 20. Tare ii mai deranjeaza USR-PLUS! PSD nu ataca PNL sau PMP, ci USR-PLUS. PNL si PMP ataca tot USR-PLUS, nu PSD.
  Gandhi spunea: „La inceput te ignora, apoi râd de tine, apoi se luptă cu tine, iar la final tu câştigi.”
  George, membru PLUS din Teleorman

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.