G4Media.ro

Televiziunea poloneză lansează un canal pentru adolescenți. Se dorește o concurență pentru…

Televiziunea poloneză lansează un canal pentru adolescenți. Se dorește o concurență pentru canalele Nickelodeon și Disney, dar și promovarea familiei

TVP Teen, un canal destinat copiilor între 10 și 16 ani, urmează să fie lansat de televiziunea publică poloneză, anunță Wirtualnemedia.pl.

În proiectul pe care Televiziunea Poloneză (TVP) l-a depus la Consiliul Național al Audiovizualului din această țară, arată că TVP Teen va începe emisia în situația în care veniturile din taxele de abonament și publicitate o vor permite. În 2022, bugetul noului canal se așteaptă să se ridice la 3,3 milioane de euro, iar în 2024 până la 4,3 milioane de euro.

Canalul se anunță a fi o alternativă la canalele de tineret străine, cum ar fi Disney Channel și Nickelodeon, iar TVP anunță că inclusiv prin acest canal se va promova familia și valorile sale. În urmă cu nouă ani, televiziunea publică a anunțat crearea postului de muzică și tineret TVM1. Cu toate acestea, proiectul nu a fost niciodată implementat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Normal că nici bălănel nu l cordea pe miaunel fiecare trebuia să și găsească fata din rasa și genul lor cu care să facă pui nu lhăbari la 4 ani și mai târziu amestecarea rasei, cum se vrea acum un buldog să cordească un dalmațian trans, eu cred că un doberman ar sfâșia CuR cubeii din rasa lui să nu mai vb de pittbuli

 2. Și cum promovează familia tradițională? Dau filme porno clasice?

 3. Lolek și bolek
  Karino

 4. Este bine/normal/firesc sa ai alternative la marile trusturi media multinationale majoritatea aliniate la agenda progresist stangista.
  La copii e mai periculos pentru ca intra informatia nefiltrata.
  Copiii nu ar trebui sa fie subiecti ai unui experiment social progresist stangist.
  Baietii cu agenda sa isi povesteasca viziunile neamurilor lor.

 5. Politicienii noştri nu vor cere nici refacerea TVR Cultural, nici înfiinţarea unui TVR Didactic. Mulţi au copiii la studii afară.

  • Si mai multi se multumesc cu Manele TV… Pentru ei ar fi mult mai usor de inteles limba polona decat un canal cultural.