G4Media.ro

Telemeaua de Sibiu, al şaptelea produs românesc protejat în Uniunea Europeană

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Am revenit de la „Romania Educata” la „Romania Normala”!

  2. C o fi novac afumat in Tara Bursei?
    Parca pestele novac se gaseste on Dunăre.

  3. Produs 100% grecesc

  4. In Bucuresti si in imprejurimi, telemeaua de Sibiu o vor vinde, ca si pana acum, ”sibienii” din Berceni, langa celelalte produse ”traditionale” achizitionate de la Elit si Cris-Tim ?
    Are cineva un clop care sa se poata fixa intre doua coarne?

  5. Nu stiu cum e la altele, dar la telemeaua de Ibanesti dintr-un lant de supermarketuri important in Romania, ingrediente: „Lapte de vaca, sare, acid lactic, clorura de calciu, cheag”. Numai traditional nu pare… Plus ” Gr./S.U. min. 38%” care e putin pentru o telemea de calitate (cred ca se incadra mai demult la cat. III). Sodiu 6% ?!?

  6. Cand vom vedea magazine si in Bucuresti,de pilda in piata Vitan .?

  7. Acum astept o minune sa fie importata si in tarile din vestul, nordul Europei. Altfel numai branzeturi din Grecia sau copii proaste ale lanturilor de magazine. Daca ar fi dupa mine as omologa si branza de burduf, perfecta pentru placinte si mamaliga. Nu aceiasi calitate dar pare asa de arhaica, venita din timpuri stravechi. Si e “ picanta”, ;).