G4Media.ro

TASS: Dialogul de stabilitate strategică dintre Rusia și SUA a fost „înghețat”…

Sursa foto: Twitter / Russian Embassy in the USA

TASS: Dialogul de stabilitate strategică dintre Rusia și SUA a fost „înghețat” în mod oficial, susține un diplomat rus de rang înalt

În prezent nu se întrevede nicio perspectivă a dialogului Rusia-SUA privind stabilitatea strategică, iar dialogul este „înghețat” în mod oficial de către Washington, a susținut sâmbătă pentru TASS directorul Departamentului pentru neproliferare și controlul armelor din cadrul Ministerului rus de Externe, Vladimir Iermakov.

„Deocamdată, situația indică faptul că nu se poate vorbi în prezent despre nicio perspectivă de discuții cu Statele Unite privind stabilitatea strategică. Din păcate, toate acțiunile Washingtonului sunt întreprinse în direcția diametral opusă”, a afirmat diplomatul rus de rang înalt.

„În orice dialog, în special într-un dialog strategic, este necesară cel puțin prezența unui partener adecvat. Deocamdată, acest dialog este înghețat în mod formal de partea americană”, pretinde Iermakov.

Dialogul ruso-american privind stabilitatea strategică poate fi reluat după ce Rusia își va îndeplini obiectivele „operațiunii sale speciale” în Ucraina, a mai spus Iermakov.

„Va fi posibil să se revină la discuțiile de fond privind perspectivele reluării unui proces de negociere pe scară largă între Rusia și SUA pe probleme strategice numai după ce toate sarcinile stabilite în cadrul operațiunii militare speciale din Ucraina vor fi implementate”, a declarat diplomatul rus de rang înalt.

Sursa foto: Twitter / Russian Embassy in the USA

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. J.egurile sovietice tot anunță cum rup ei acorduri cu diverse țări. Toată lumea civilizata a arătat clar că se pisha pe ei de mujici ,ei încă se baga in seamă cu lumea civilizata. E gata mah amărâților,30 de ani veți linge bocancii chinezilor.