G4Media.ro

Tarom lansează oferta specială „Vacanţe la înălţime” pentru sezonul estival, cu tarife…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Tarom lansează oferta specială „Vacanţe la înălţime” pentru sezonul estival, cu tarife de la 109 euro dus-întors, cu taxe incluse

Tarom lansează oferta specială Vacanţe la înălţime, pe toată durata sezonului estival, cu tarife de la 109 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, a anunţat marţi compania, transmite Agerpres.

„Cairo, Madrid, Roma şi Nisa sunt doar câteva dintre destinaţiile de vară disponibile din Bucureşti, cu super reduceri la achiziţia de bilete încă din luna ianuarie”, se menţionează în comunicat.

Astfel, prin oferta specială valabilă doar 6 zile, în perioada 23-28 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru perioada 1 iunie – 30 septembrie 2024 au preţuri reduse.

Tarifele biletelor de avion sunt de la 109 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit, pentru rutele Bucureşti – Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic; de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti – Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv; de la 179 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti – Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa.

„Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro , în agenţiile Tarom sau la agenţii acreditaţi. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de compania TAROM în perioada 1 Iunie 2024 – 30 Septembrie 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate”, precizează sursa citată.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – Tarom a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Daca citeți bine oferta îți dai seama cât de „neoferta” este. 179€ fără bagaj de cala si fără nimic la bord nu este o „super” reducere. Plus ca la cum e scris se poate înțelege ca poți merge la Nisa sau Cairo cu 109€, insa na, apoi vezi ce si cum… Eu nu înțeleg de ce se încăpățânează companiile de linie sa concureze cu low-costurile , oferind practic aceleași servicii dar la prețuri de 3-4 ori mai mari.

  2. Am cautat pe site: 340 de Euro zbor luat de mine cu 180 Euro cu 3 zile inainte la Saver. Tzeapa Tarom.

    • Bine, mai au și steluțe la ofertele astea unde trebuie sa citești cu un scris foarte foarte mic ca este in limita locurilor disponibile, nu toate costa 180€ cum spui tu. Insa faptul ca ai luat la preț de oferta e ceva…