G4Media.ro

Tarom introduce miercuri un zbor către Paris, iar vineri către Viena, pentru…

Tarom introduce miercuri un zbor către Paris, iar vineri către Viena, pentru cetățeni francezi, respectiv austrieci, muncitori sezonieri și lucrători din transporturi / La retur sunt aduși români care doresc repatrierea

Compania Tarom anunță că, miercuri, introduce un zbor către Paris, iar vineri către Viena, pentru cetățeni francezi, respectiv austrieci, muncitori sezonieri și lucrători din transporturi, la tarife de 220 de euro și 196 de euro. Pentru zborurile de întoarcere sunt acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea.
„Dragi pasageri, la solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre și dinspre PARIS, data de călătorie 27 MAI: București – Paris, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; Paris – București, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg”, anunță compania pe pagina de Facebook.
Tarom precizează că zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:
  • Dinspre Franța spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.
  • Dinspre România spre Franța sunt necesare următoarele condiții:
         – să fie cetățeni francezi sau
– să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau
         – să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).
„Dragi pasageri, la solicitarea dumneavoastră, am introdus următorul zbor spre și dinspre VIENA, data de călătorie 29 MAI: București – Viena, tarif 196 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg; Viena – București, tarif 196 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg”, anunță de asemenea compania.
Condițiile de acceptare pentru zboruri sunt similare celor pentru Paris.
Înainte de efectuarea zborurilor, compania îi roagă pe călători să respecte condițiile de călătorie speciale, pe care le găsesc aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează