G4Media.ro

Tăriceanu, întâmpinat cu sicriu și cruce la Brașov/ Susținătorii ALDE au pornit…

Sursa: Observatorulbv.ro

Tăriceanu, întâmpinat cu sicriu și cruce la Brașov/ Susținătorii ALDE au pornit în marș pe traseul urmat de muncitorii de la Autocamioane Brașov în noiembrie 1987

Un grup de aproximativ 30 de protestatari au scandat împotriva ALDE, Brașov, transmite observatorulbv.ro

După ce au fost legitimați de un filtru al Jandarmeriei, oamenii scandează „Jandarmeria apără hoția” și „ALDE și PSD aceeași mizerie”, la aproximativ 1 km de Platforma Roman, locul în care se desfășoară mitingul organizat de partidul condus de Tăriceanu.

Protestatarii au venit cu un sicriu pe care l-au numit „autobuzul lui Tăriceanu” și o cruce.

Susținătorii și membrii ALDE au pornit într-un marș, în jurul orei 13:30, pe traseul urmat de muncitorii de la Intreprinderea de Autocamioane Brașov în 15 Noiembrie 1987: Roman – Calea București – Spitalul Județean Brașov – Prefectură.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. tericeanu e cea mai mare infectie politica. tzucalarul lui dragnetii, al lui felix si asociatilor lui.

  2. brasovenii au un primar care a spus ca nu pleaca de la primarie pana nu face 200 milioane de euro.

  3. Ați făcut ditai articolul cu poze pentru 30 de proști, dar de cei aproape 10000 de oameni care defilează la ora asta în Brașov nu ziceți nimic, deontologilor.

    • Păi ăia sunt de umplutură, niște manechine, niște roboți executanți, singurii care contează sunt ăștia contra.

  4. Marşul ăsta a lui Tăriceanu gândeşti că era ultimul drum spre cimitir a mortului.
    Ăştia nici nu înţeleg care sunt scopurile manifestaţilor şi ce au făcut ei se face de cei care sunt împotriva puterii iar atuncea când puterea face marşul mortului seamănă a disperare şi plânsete de bocitoare în încercarea de a aduna credibilitate care chiar ei sunt conştienţi că nu o au fiindcă astfel nu ar face astfel de clovnerii.
    Măi Tăricene mai lipseşte să ieşi să faci miting împotriva voastră că vedem că le faceţi invers pe toate şi mai grav este că nici nu înţelegeţi ce faceţi.
    Sunteţi conştienţi nătărăilor că voi sunteţi la putere de 7 ani iar dacă sunt abuzuri sunt făcute de cei care sunt la putere sau iarăşi nu şti pe ce pod eşti?

  5. Amice , în primul rând ,ai curajul să-ți asumi adevăratul nume , apoi de unde ai auzit tu ce afirmi. Desigur argumentul , unicul tău argument , bănuiesc, este „las că știu eu”. Mărturisesc că-mi doresc să-mi trăiesc ultimii ani ai vieții , într-o țară, într-o comunitate , pe care actuala putere,parlamentar dictatorială și ipocrită , plină de semidocți și analfabeți ( nu mă refer doar la PM , săraca Dăncilă, ea nu pricepe ,semantic, cuvintele folosite și impuse de un discurs primit a fi citit). Îmi este greu a continua , se spune ” nu te băga în troacă…..”, dar vă întreb pe toți care citiți ceva ,chiar și aceste rânduri, nu vreți să trăiți într-o societate liberă, civilizată, prosperă, și alături de parteneri care să-ți întindă o mână atunci când ai nevoie ?

  6. Vrem o țară liberă de comuniști. Lustrație până la rudele de gradul 3

  7. Mare atentie, cine sapa groapa altuia cade el in ea.

  8. La cate neveste ai ținut,taricene, cum crezi ca te vor alege romanii ? Tocmai cu dragnea te-ai incarduit,va asemănăti foarte mult, de ce nu va luati si plecati in Costa Rică ? V-ati folosit de naivitatea oamenilor si dati OGU ptr. a scpa de puscarie. Poate veti scapa de puscarie, dar NU VE-TI SCAPA DE POPORUL ROMAN, STITI CE A PĂȚIT CEAUSESCU ,CU TOATE AVERILE VOASTRE PE SPINAREA OAMENILOR DIN ACEASTA TARA . IN ORICARE TARA DI UE, VOI ERAȚI VIDANJORI DE FRUNTE,DISPARETI DIN TARA NOASTRA !

  9. Sincer nu pot intelege cine naiba ar sustine alde. Ii inteleg pe pesedisti. Pe liberali pe useristi care e un nou curent vu oameni noi dar Alde?