G4Media.ro

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri, doar pentru cei care…

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri, doar pentru cei care au certificat verde / Copiii sub 12 ani vor putea intra doar însoţiţi de un adult

Faţă de anii precedenţi, Târgul de Crăciun din Sibiu din acest an, care se va deschide vineri, va fi organizat în interiorul unui perimetru închis, ce va permite verificarea tuturor participanţilor.

Târgul va fi deschis între orele 11.00 şi 21.00, începând de vineri, până în 2 ianuarie, anunță Agerpres.

„Ne-am concentrat toate eforturile înspre a oferi o experienţă cât mai în siguranţă, pentru toţi participanţii, atât public cât şi expozanţi. Avem încheiate mai multe parteneriate, cu diferite companii şi instituţii, pentru a oferi publicului o experienţă cât mai plăcută, chiar şi în aceste condiţii atipice”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleţ.

Faţă de anii precedenţi, Târgul de Crăciun din Sibiu din acest an va fi organizat în interiorul unui perimetru închis, ce va permite verificarea tuturor participanţilor. Accesul se va face în baza certificatului verde valid, eliberat conform cerinţelor autorităţilor, în urma vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile. Cei mici, sub 12 ani, vor putea intra la târg doar însoţiţi de un adult, care, la rândul său, trebuie să îndeplinească unul dintre criteriile de mai sus.

Voluntarii Crucii Roşii vor testa săptămânal toate persoanele care lucrează la Târgul de Crăciun.

„Suntem foarte atenţi la fiecare detaliu şi am pregătit amănunţit toate aspectele ce ţin de siguranţa publicului. Vom avea grijă ca spaţiul să nu se aglomereze, prin urmare există posibilitatea ca, temporar, accesul persoanelor să fie restricţionat ca să nu depăşim criteriile de spaţiu impuse de autorităţi”, mai spune Andrei Drăgan Răduleţ.

Cea mai căutată atracţie în ultimii ani, gigantica roată panoramică, revine în Piaţa Mare pe toată durata Târgului de Crăciun. De asemenea, patinoarul va fi funcţional încă de la deschidere şi pe întreaga durată a evenimentului. Cei mici şi cei mari vor putea patina în fiecare zi, între orele 09.30 şi 21.00. Cei care nu au echipament îl pot închiria de la centrul patinoarului, costul fiind de 15 lei, iar biletul de intrare tot 15 lei.

Moş Crăciun îşi va da întâlnire cu copiii, în căsuţa lui, din mijlocul acestui târg, unde vor avea loc ateliere. Durata unui atelier este de 40 de minute, iar toate locurile destinate grupelor din şcoli şi grădiniţe au fost epuizate în mai puţin de o zi de la deschiderea sistemului de rezervări.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural iniţiat în 2007, anul în care Sibiul a deţinut titlul de Capitală Culturală Europeană.

Sursa Foto: Turnul Sfatului / Arhivă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Sper ca Mosul este vaccinat cu doza #3.

  2. Orașul președintelui Ghinion cu sase case din meditatii, cel care și-a vândut vândut pana și alegătorii pesedeului ca și Iuda. Sibiu orașul lui Iuda.

  3. Lol :))))))))

  4. Virgula intre subiect si predicat, in titlu…

  5. Despre persoanele cu dizabillitati nu se spune niciunde nimic. Majoritatea au contraindicatii la vaccinare. Au voie in baza certificatului de handicap?

  6. Cu text PCR ?se poate intra?

  7. Rușine mare doar un gard desparte vaccinati de cei nevaccinati aerul e același mai sus de gard asta e sclavie curata sa dea Dumnezeu sa stați singuri dincolo de gard în târg toți organizatorii sa nu câștigați nimik anul acesta

  8. Diskriminierung für ungeimpfte aber vor allem für die armen Kinder. Schlimmer als unter causescu .

  9. Bună ziua! Dacă eu și soțul suntem vaccinați cu certificat valabil iar copilul de 14 ani este vaccinat doar cu prima doză , cum procedam, noi întrat și copilul rămâne afară? Specific, venim în vacanță de la București și sperăm să putem vizita targul de Crăciun de la Sibiu. Mulțumesc!