G4Media.ro

Târg cu obiecte şi bucate tradiţionale româneşti la Muzeul Satului, în perioada…

sursa foto: Facebook\ Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"

Târg cu obiecte şi bucate tradiţionale româneşti la Muzeul Satului, în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie

Un târg cu obiecte şi bucate tradiţionale româneşti, ateliere de sezon şi vernisajul unei expoziţii vor avea loc sub genericul „Muzeul Satului în… sărbătoare. Târg de cadouri” între 30 noiembrie şi 6 decembrie.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Agerpres, programul va debuta cu un târg cu obiecte şi bucate tradiţionale româneşti: de la păpuşi la icoane, de la instrumente muzicale la vase din lut, de la colaci şi pâine cu maia la miere, cozonaci, murături, dulceţuri şi zacuscă, sucuri naturale şi siropuri de leac, cadouri pentru cei dragi de la meşterii veniţi din întreagă ţară.

De Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, va avea loc vernisajul expoziţiei „Masca în Teatru”, un proiect al Asociaţiei Teatrul Vienez de Copii, în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Universitare din România şi Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, iar pe 1 decembrie, ca în fiecare an, Asociaţia Tradiţia Militară va susţine pe aleile muzeului o demonstraţie militară în uniforme de epocă.

Pe 4 decembrie, copiii sunt aşteptaţi la un atelier de sezon în care vor învăţa să confecţioneze „cizmuliţa lui Moş Nicolae”, iar apoi vor fi invitaţi în jurul bradului unde vor putea asculta colinde în interpretarea Corului Symbol al Patriarhiei Române.

Cei mici vor putea participa, de asemenea, pe 6 decembrie, la teatrul de umbre, unde le va fi prezentată Legenda lui Moş Nicolae, iar părinţii şi bunicii la Târgul caritabil organizat de Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti (SSFB), al cărui scop este de a ajuta organizaţia Hope and Homes for Children.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Un targ la care cel mult te duci sa te uiti. Din anii trecuti am constatat ca „manufacturierii” se asteapta sa dea lovitura la acest targ si afiseaza niste preturi incredibil de mari.

  2. Poza postata e fenomenala . O taraba plina de portofele. La ce bine o duce romanul de rand chiar de portofele duce lipsa,eventual sunt bune pt a baga facturile.

    • Niște chestii de prost gust, poșetuțe urîte și portofele de dimensiuni nepotrivite, cu curelușe și capse groase – nici gratis nu aș pune mîna așa ceva! Eventual vreun turist etranjer le ia ca „amintire de la Dracula”.

  3. mai bine organizau un targ cu dentisti