G4Media.ro

Tanczos Barna: Este de neînțeles de ce trenează ancheta despre otrăvirea fostului…

Tanczos Barna: Este de neînțeles de ce trenează ancheta despre otrăvirea fostului ministru al Mediului/ Avem nevoie și vom avea procurori specializați pe infracțiunile pe Mediu. Altfel avocații vor câștiga mereu în instanță

Ministrului Mediului, Tanczos Barna, a declarat, marți seară, la Realitatea PLUS că este de neînțeles de ce ”trenează” ancheta referitoare la otrăvirea fostului ministru al Mediului, Doina Paină.

Tanczos Barna a mai spus că este nevoie de procurori specializați în infracțiunile de mediu, care să cunoască foarte bine legislația aferentă, pentru că altfel ”avocații vor câștiga mereu în instanță”, invocând lipsa specializărilor procurorilor.

Barna a dat asigurări că în timpul guvernării procurorii vor fi specializați și se va forma structura necesară investigării infracțiunilor care au ca obiect mediul înconjurător.

sursa foto: WWF România/ Mihai Constantineanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Și asasinii de la Athenee palace…..
  De aia se „trenează”!

 2. Avocatii vor cistiga mereu in instanta numai si numai pentru ca fac intelegeri cu judecatorii . Foarte multi judecatorii sint corupti . Inavomibilitatea e un paravan , un praf in ochi .
  Cind un cetatean merge in instanta pentru ca primarul , secretarul , consiliul local ii incalca dreptul de proprietate ( eliberind acte ilegale ) si judecatorul il intreaba : ,, Cu ce va deranjeaza ? ” nu e clar ca judecatorul e corupt ?!

  • Intelegeri care aduc sume de bani in buzunarul judecatorilor. Coruptia colcaie in randurile judecatorilor, marea majoritate sunt niste infractori de cea mai joasa speta.

   Pentru protectia grupului infractional compus de judecatorii corupti, PSD a inventat, cu ajutorul slugii Toader, asa zisa sectie speciala.

   Golanie generalizata, democratie mimata. Pacat ca o mare parte a romanilor nu inteleg nimic din aceasta poveste, fiind si sub influenta televiziunilor situate in slujba PSD. Daca Felix-Voiculescu si Sebastian Ghita ar fi fost azi in spatele gratiilor, PSD nu ar mai fi valorat nici cat o ceapa degerata.

   Ati vazut cat de obraznic era Ciolacu in parlament relativ la adevarurile spuse de Catu? Tupeul nemarginit al acestui ipochimen se bazeaza pe stalpii coruptiei si minciunii din Romania: televiziuni subordonate, o mare majoritate de judecatori si procurori corupti, avocati a caror meserie se reduce la aranjamente in afara legii si la plimbarea spagilor, sefi din politie, jandarmerie si administratie corupti si slabi la minte, plus masa de romani lipsiti de creier, care inghit ca fraierii minciunile debitate de in cel mai pur stil bolsevic de catre urmasii securisto-comunistilor.

 3. Inca unul care nu mai poate de grija „asasinilor”! Dar de „Drujba lui d-zeu” n-a avut grija? Poate si pe ala l-au otravit!

 4. România a ratificat principiul UE „poluatorul plătește”, iar OUG 195/ 2005 (Legea din 2006) prevede la Art. 3 acest principiu, precum și „acțiunea preventivă” și „reținerea poluantului la sursă”, principii ale legislației europene de Mediu. E ușor să dai vina pe proprietarii unor terenuri de la periferie, plătitori de taxe și impozite, sufocați de molozul adus de firmele de construcții mari și mici, adevărații poluatori din jurul Capitalei, sub oblăduirea Autorităților Locale. Unde sunt cabinele telefonice, telefoanele, băncile, capacele
  de canal, stâlpii de fontă de pe malul Dâmboviței (după Timpuri Noi încolo), traficate la fier vechi sau topite ? Politia Locala n-a văzut nici aceste furturi, nici camioanele cu moloz și asfalt de la construcții sau demolări sau de la asfaltări, precum din Sectorul 2, deversate ilegal, încă de pe vremea tandemului Oprea Ontanu ? Ce să facă proprietarii și gardurile lor, în fața unor camioane sau căruțe ale unor infractori bine organizați ? În care orașe europene trebuie sa stai cu bățul să-ți aperi proprietatea (unde nu locuiești), când Politia Locală nu-și face datoria, conform legii, nici pe proprietatea publică ? Se va lăsa cu plângeri la CEDO !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.