G4Media.ro

Tânără româncă, moartă la Roma din cauza ambulanței care a întârziat peste…

Sursa foto: Pixabay

Tânără româncă, moartă la Roma din cauza ambulanței care a întârziat peste 2 ore / ”Așteptăm cu încredere ca justiția să înțeleagă ce s-a întâmplat”

Paula Onofrei, o româncă de 29 de ani, stabilită în Italia, a decedat la Roma, rudele ei acuzând serviciul de ambulanță că a întârziat nepermis de mult fapt ce a condus la decesul ei, relatează Il Mesaggero.

S-a simțit rău, s-a dus la spital însă medicii nu au constatat nimic îngrijorător. După ce a stat acasă mai mult de 24 de ore sub calmante puternice, după încă o zi, sora lui vede că lucrurile se înrăutățesc și sună la 118, numărul de urgență în Italia, în cazul urgențelor medicale.

Prima dată a sunat după ora 13:00. A patra oară la 15:29, atunci ajungând și ambulanța, relatează ziarul italian.

În cele din urmă, Paula a murit acasă, în fața serviciilor de urgență. Serviciul de ambulanță a decis să deschidă o anchetă internă pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat. Asta încearcă să afle și rudele tinerei.

”Nu vrem să ajungem la concluzii pripite, dar așteptăm cu încredere ca justiția să înțeleagă ce s-a întâmplat. Trebuie să se facă lumină”, spune Aurelio Padovani, avocatul familiei, care a depus o plângere in rem pentru omor din culpă.

În urma autopsiei s-a descoperit că fata murise din cauza unui șoc septic produs din cauza unui ulcer duodenal perforat, complicat cu peritonită.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Așa ceva numai în România se poate întâmpla.