G4Media.ro

Tânără de 24 de ani, violată pe o stradă din Petroșani, după…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tânără de 24 de ani, violată pe o stradă din Petroșani, după ce a ieșit dintr-un magazin / Agresorul și-ar fi recunoscut fapta și a fost arestat preventiv

O tînără de 24 de ani a reclamat la poliție că, sâmbătă seara, în jurul orei 19.40, a fost violată de un bărbat, pe stradă din municipiul Petroșani, care a abordat-o după ce a ieșit dintr-un magazin și a amenințat-o cu un cuțit. Agresorul a fost prins de poliție și arestat preventiv. Acesta și-ar fi recunoscut fapta, potrivit surselor G4Media.

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, intr-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale”, a comunicat Poliția.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Potrivit surselor G4Media, tânăra a fost abordată de către bărbat în timp ce ieșea din incinta unei unități alimentare, după care bărbatul prin constrângere și amenințare a dus-o în spatele unor garaje de pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani.

După săvârșirea faptei, victima a fost lăsată să plece și aceasta însoțită de către tatăl său, a mers la poliție, unde au depus o plângere în acest sens.

În urma audierilor, bărbatul și-a recunoscut fapta, în prezent aflându-se în arest. Acesta este cunoscut cu antecedente penale pentru trafic de droguri, potrivit acelorași surse.

În zonă nu ar mai fi fost comise astfel de fapte.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Cred că va primi o pedeapsă suficient de mică încât să fie încurajat să repete fapta. Violatorii recidivează deseori. Mai bine ar fi castrați (chimic, fizic, oricum, doar să nu mai fie periculoși).

 2. Felicitări CCR, ICCJ şi Şparlament!!! Aplauze!!! Încep să apară primele „roade” la recolta de infractori recidivişti eliberaţi cu prescripţia! Bravo!

 3. În oraș, la o ora normala. Politie pe străzi nu în birouri, nefăcând nimic !

 4. Tatăl trebuie să facă dreptate pe stil musulman, că „justiție” de la Savoniere nu o să vadă .

 5. Este curios cum nimeni nu a vazut atacul si nu a telefonat la 112. Nu era la marginea orasului si nici o ora tarzie. Intr-o tara normala individul ar incasa minimum 10 ani de puscarie.

 6. Of, unde e domnul Egalitate sa ne spuna cum probabil fata era beata ca o scr.oafa sau poate era îmbrăcată sumar, sau poate a mințit, sau poate e wokerita, sau poatea vrut si ea ca altfel de ce a stat, nu? Of, domnule Egalitate, cum lipsești tu fix la articolele zilnice despre vio.luri.

  • Cand doua persoane se duc de buna voie in club si se imbata de buna voie ca porcii ori ambele persoane au consimtamant ori niciuna nu are consimtamant conform principiilor fundamentale ale logicii .
   Si A.H. consuma alcool si se droga cu J.D. dupa care se prezinta cu tupeu in fata juratilor si minte cu nerusinare pentru a pune mana pe milioane de dolari. Because ,, believe all women”.

  • Cand doua persoane se duc de buna voie in club si se imbata de buna voie ca po*cii ori ambele persoane au consimtamant ori niciuna nu are consimtamant conform principiilor fundamentale ale logicii .
   Si A.H. consuma alcool si se droga cu J.D. dupa care se prezinta cu tupeu in fata juratilor cu minciuni pentru a pune mana pe milioane de dolari. Because ,, believe all women”.

  • Nu poti sa compara vio*ul real, grav si cr*minal care trebuie pedepsit exemplar cu fanteziile misandriste ale stangii radicalizate nascute din dorinta oportunista de control .

 7. Violatorul trebuie castrat si organul taiat. A doua oara nu o sa mai violeze pe nimeni. Nimic altceva nu va opri un violator.

 8. Ana Popescu sau cineva din redactie, de ce cenzurati ca niste comunisti abj*ecti comentariile decente?

  Va deranjeaza adevarul?

  Asta e un caz grav de viol care trebuie pedepsit exemplar fara pic de mila. Asta e violenta sexuala diabolica care trebuie descurajata prin ani grei de puscarie!

  Nicidecum flirtul de la job si nicidecum ,,vio*ul” woke imaginar pentru ca a doua zi persoana care a facut s*x consensual regreta actul. Sau minciuni prin care se urmaresc despagubiri de milioane de dolari ca in cazul Amber H. Si nici cum ne arata ,,studiile” stangistilor din Franta care ne spun ca 37% din femei au fost ,,vio*ate”.

  Prin astfel de ,,vio* uri” cu tinta propagandist ideologica se slabeste perceptia publica a vio*ului real, cu efecte grave pentru adevaratele victime si pentru siguranta femeilor in societate!