G4Media.ro

Tânăr de 22 de ani din Cluj,  condamnat la închisoare după ce…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Tânăr de 22 de ani din Cluj,  condamnat la închisoare după ce a înjurat instanța / Între timp, a fugit din țară

Un tânăr a fost condamnat la două luni închisoare, pentru faptul că a înjurat instanța, în sala de judecată, scrie clujust.ro.

Potrivit rechizitoriului, ”inculpatul a adresat cuvinte obscene judecătorului cauzei, respectiv procurorului de şedinţă, cu referire la propriul organ genital, nemulţumit fiind de împrejurarea respingerii unei cereri în probaţiune. În aceste împrejurări s-a perturbat grav şedinţa de judecată, procedurile fiind reluate după îndepărtarea din sală a inculpatului”.

Tânărul de 22 de ani, audiat la Judecătoria din Gherla, și-a recunoscut fapta, justificându-şi gestul prin faptul că era nervos din cauza atitudinii arogante manifestată atât de către judecător, cât şi de către procuror.

Ulterior, acesta a părăsit teritoriul României, fără a comunica organelor de urmărire penală locul în care se află.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, tânărul are acum de plătit și 800 de lei cheltuieli de judecată, pentru înjurăturile adresate instanței.

Conform justluj, inculpatul are 22 ani, 9 clase absolvite, fără ocupaţie şi loc de muncă și este necăsătorit. Este cunoscut de polițiști ca având un comportament antisocial constant în comunitatea din care face parte: stil de viaţă dezorganizat, disponibilitate permanentă pentru implicare în activităţi infracţionale, în special furt.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Pe asta l-au condamnat doar pentru niste înjurături, dar pe cel din Suceava care a batut 2 polițiști plus a distrus autospeciala poliției nu…. justiția pe care noibo apărăm.

  • Iar Onţanu ia cu suspendare după ce l-au găsit vinovat că a primit mită 1.4 miliuanii de euro.

  • Draknea, persona non grata, e liber ca pasarea cerului. Iliescu la fel. Si lista e foarte mare.
   „Ne bazam pe justitia Romaniei”

 2. De ce era in instanta? Presupun ca era acuzat de ceva, doar nu l au adus doar ca sa injure? Atunci cum de a fost deja condamnat pentru injurii, si nu se spune nimic de prima fapta?

  • E o infractiune de audienta, are alta natura si o procedura de incepere a urmaririi penale speciala.

  • pt injurii adresate instantei e normal sa fii pedepsit mai usor. nu ai martori, expertize etc. care amana termnele. la aia e super usor de solutionat. deci nu e nimic de mirare.

 3. „Stil de viață dezorganizat”, atitudine bla bla bla….
  Comunismmul n-a dispărut din mentalul justitiei românești!

 4. Altminteri, nu e clar de ce a fugit, pentru că la instanţă a făcut exact ceea ce era cuviincios să facă

 5. Majoritatea judecatorilor si procurorilor se manifesta ca instrument de sters la fund al cladei politice si administratiiilor publice .
  Poporul roman plateste degeaba sume imense ca beneficii catre judecatori , procurori si politisti . Astia nu reprezinta interesele cetateanului ci clanurilor politice si administrativ-publice .