G4Media.ro

Tânăr arestat preventiv după ce şi-a bătut, cu o bâtă, bunica şi…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tânăr arestat preventiv după ce şi-a bătut, cu o bâtă, bunica şi a încălcat ordinul prin care i se interzicea să se apropie de aceasta

Judecătorii din Vâlcea au emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr în vârstă de 25 de ani care şi-a bătut, cu o bâtă, bunica, i-a ameninţat cu moartea pe vecinii care au încercat să o apere pe femeie, după care, deşi exista un ordin de protecţia împotriva lui, s-a întors la locuinţa femeii, transmite Agerpres.

Faptele au avut loc miercuri, în comuna Berislăveşti din judeţul Vâlcea, însă femeia agresată, în vârstă de 68 de ani, nu a cerut ajutorul autorităţilor, un bărbat fiind cel care a sunat la Poliţie şi a reclamat cele întâmplate.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, care au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, prin aceea că un tânăr de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o pe bunica sa, în repetate rânduri, cu o bâtă în zona braţelor şi antebraţelor. De asemenea, cel în cauză i-ar fi adresat şi ameninţări cu moartea, iar în momentul în care mai mulţi vecini au intervenit pentru ca acesta să înceteze acţiunile violente, a manifestat un comportament agresiv, verbal, la adresa acestora. În acest sens a fost emis ordin de protecţie provizoriu faţă de persoana vătămată”, a transmis Poliţia Vâlcea.

În seara aceleiaşi zile, tânărul s-a întors la locuinţa bunicii sale, unde a încercat să forţeze intrarea, fiind chemată Poliţia. În primă fază, tânărul a fost reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie, violenţa în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vineri, el a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cine știe câte bătăi o fi luat și el de la bunica, atunci când era mic și neajutorat? Dacă avea o educație bună și era crescut cu dragoste, nu ajungea așa.

  2. Cine știe ce s-o fi ales de brățările alea electronice și de legislația, pe temă – de reușesc ăștia, cu ordin de restricție, cu tot să se apropie de victime?!.. Putea să-i facă rău de-a binelea (în țara aleșilor care se înghesuie să fie aleși, doar ca să le fie lor, bine)!