G4Media.ro

Oficial: Virgil Popescu s-a retras din cursa pentru postul de prim-vicepreședinte al…

Oficial: Virgil Popescu s-a retras din cursa pentru postul de prim-vicepreședinte al PNL. Dan Motreanu devine prim-vicepreședinte

Update 11.02: Doi liberali s-au retras din cursa pentru postul de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale: Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan. În cursă au rămas primarul Constanţei, Vergil Chiţac, și Virgil Guran, potrivit unui anunț al lui Gheorghe Flutur.

Update 10.51: Virgil Popescu a anunțat vineri la Consiliul Național al PNL că se retrage din cursă pentru a-l lăsa pe Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv al partidului. Virgil Popescu este deja membru în BEX, dat fiind că este vicepreședinte al partidului.

Cred că e cel mai înțelept ca Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului. Mă bucur că suntem toți de acord căunitatea partidului stă în forța noastră. E păcat că până la această dată Dan nu a fost în BEX. E un liberal mai vechi decât mine. Cred că împreună putem face mult mai mult decât singuri. Dan, te rog să accepți să îmi retrag candidatura și să rămâi singur în această cursă.

Articol inițial: Virgil Popescu, ministru al Energiei, ar urma să își anunțe vineri retragerea din cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice al PNL, potrivit surselor G4Media. Astfel, Dan Motreanu ar urma să rămână singur în cursă.

Consiliul Naţional al PNL în care au loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale a început, vineri, la Poiana Braşov.

La reuniune şi-au înregistrat prezenţa 790 de delegaţi, potrivit secretarului general interimar al PNL, Lucian Bode.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi europarlamentarul Dan Motreanu candidează pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice. La funcţia de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale candidează parlamentarii Virgil Guran, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan şi primarul Constanţei, Vergil Chiţac, potrivit Agerpres.

Pentru funcţia de secretar general al PNL candidează Lucian Bode – ministrul Afacerilor Interne. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. asta este ceea ce as numi eu „paguba-n ciuperci ” :))) . Popescu e un tip intr-o continua mirare ca se intampla chestii prin energie, se scumpesc gazele, companiile furnizoare fac facturi gresit etc.

    iar ben oni ardelean sau guran pe aparare, wtf :))

  2. Să ții în continuare un ministru care în 3 ani a făcut praf politica în domeniul energiei și deci care se află la originea a cca 50% din creșterea inflației din Romanica, înseamnă ori că Statul e vândut, ori că suntem capturați de mafioți, ori că la putere sunt incompetenți nesimțiți!

  3. Dormi în minister, escrocule, legănat de Iohannis și Ciucă!

  4. De la partid nu pică nimic, mai ales că trebuia să demisioneze din funcția de ministru sforar și șpăgar. Cine mai trăgea sforile și făcea lobby pentru fotovoltaice pentru liniștea lui Iohannis dacă nu mai era călăul energeticii românești?

  5. Sunt curios daca odata cu Dan Motreanu apare si Bolojan pe undeva si incepe vreo rasturnare prin PNL.

  6. cat festivism de kknari la penelistii astia! un gest pana la urma deloc extraordinar il face pe gheneralul presedinte sa ceara asistentei sa-l mai aplaude o data pe virgilica!!!!! brrrrrrr! liberalii pluii mele!

  7. Virjile, numai când te văd mi face greață.

  8. A@r.marcel:popescu a fost stas pentru ei,ca a adus o gramada de bani la visterie prin jefuirea prostilor cu inflatia,de aia e bun pentru ei!si oricine are idei cum sa ne jefuiasca pe noi ptr.ei!!!si sa le aduca cat mai multi bani!!!