G4Media.ro

SURSE: UDMR va solicita ministerul Culturii, posibil și alte portofolii în viitorul…

SURSE: UDMR va solicita ministerul Culturii, posibil și alte portofolii în viitorul guvern

UDMR va solicita ministerul Culturii, dar este posibil să revendice și alte portofilii în viitorul Guvern, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate negocierilor. Acest portofoliu a mai revenit UDMR  în guvernul Boc, când poziția de ministru al culturii a fost ocupată de Kelemen Hunor, actualul președinte al Uniunii.

Nu este clar dacă liderul UDMR va intra personal în noul guvern sau poziția de ministru va fi ocupată de Hegedus Csilla, purtătorul de cuvânt al Uniunii.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, la RFI că opțiunea sa este ca Uniunea să facă parte dintr-un Guvern alături de PNL și USR PLUS, adică să aibă miniștri în Cabinet, nu doar să ofere sprijin parlamentar.

Întrebat dacă UDMR va avea miniștri în viitorul Guvern sau doar va oferi sprijin parlamentar, președintele formațiunii a răspuns: ”Eu sunt pentru a participa la guvernare. Asta înseamnă să ai membri în Cabinet”.

Foto: Kelemen Hunor / Sursa: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Bineinteles, si ministerul administrarii teritoriale.

  2. Si ceva pe baza de drujba,nimic?Ca pe ei mereu i-a enervat Eminescu cu „ce te legeni codrule?”

  3. Poate se grăbesc lucrările la Muzeul Naţional de Istorie, aflat în reparaţii de prin 2002. Şi mai multă grijă pentru patrimoniul în degradare sau expus lăcomiei jocului imobiliar.

  4. Foarte bine, ar trebui si sportul sa li se dea tot lor, si asa investeste ungaria la noi, iar ei sunt in Champions League si la Euro, maghiarii stiu sa se ocupe de sport, sa nu uitam Handbalul cu Vezsprem la baieti sau la nivel de nationala cu jucatori la echipe de top, au circuit de F1 si multe altele. Cultura si Sportul la UDMR mi se pare un targ decent, plus un vicepremier si niste secretari de stat, cred ca le va fi ok.

    • Deci nu mai sunt revizionisti, sunt vizionari acum? :)))

  5. Ar fi foarte interesant de vazut situatia voturilor pentru UDMR per judete…,o sa ramaneti ca la dentist cati ” unguri exista ” in judete ca ; Teleorman,calarasi ,Ialomita, Dolj….etc ! De ce ….pentru ca unguru iara o fost smecher si romanu prost…,i-or fraierit si pe cei din PSD si pe cei din PNL sa-si sune membrii pentu votul la comanda ,promitandule amandurora ca-i vor ajuta la crearea majoritatii si iaca asa ,acum credeam ca UDMR nu va mai face pragul dar la facut asa cum il face de fiecare data…,cu ajutorul romanilor !!!!