G4Media.ro

SURSE: Reprezentanții micilor magazine au cerut ca guvernul să închidă supermarketurile în…

sursa foto: Pixabay.com

SURSE: Reprezentanții micilor magazine au cerut ca guvernul să închidă supermarketurile în weekend, propunerea a fost respinsă de Ciolacu

Reprezentanții micilor comercianți au cerut marți într-o întâlnire la guvern ca executivul să interzică funcționarea în week-end a supermaketurilor și hipermarketurilor, au declarat pentru G4Media surse politice. Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii Florin Barbu nu ar fi fost de acord cu propunerea, potrivit surselor citate.

Idee închiderii supermarketurilor în weekenduri apare periodic în spațiul public, sub pretextul sprijinirii micilor comercianți.

Ciolacu și o delegație guvernamentală au discutat marți la Palatul Victoria cu reprezentanți ai lanțurilor de magazine autohtone și ai distribuției din comerțul cu bunuri alimentare despre soluțiile prin care Guvernul poate sprijini deopotrivă producătorii, distribuitorii și retalierii români.

”Mi-am dorit să am această discuție, pentru a vedea ce poate face statul român pentru producătorii autohtoni, dintre care mulți au și propriul flux de desfacere, având în vedere anumite probleme pe care ni le semnalează. Vrem să le oferim produselor românești șanse egale pe piață cu produsele de import și chiar să încurajăm comercializarea lor și în alte țări”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

La întâlnire au participat vicepremierul Marian Neacșu, șeful cancelariei, Alexandru Ghigiu, ministrul agriculturii Florin Barbu și ministrul investițiilor și proiectelor europene, Adrian Câciu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ăștia cu micile magazine nu vă este rușine!
    Cumpărați marfă din supermarketuri și hipermarketuri de luni până vineri și vreți să ne-o vindeți mai scump sâmbătă și duminică.

    • @2EDCGY7 – Foarte adevarat! Povestea cu marfa autohtona este o minciuna nerusinata. Marfa din chioscurile de cartier este aproape 100% de import si inca nu de cea mai buna calitate.

  2. Nu sunt de acord cu aceste propuneri ! Unde mai este piața liberă, capitalistă… ?