G4Media.ro

SURSE: Reporter TVR, mutat de la Guvern pentru că nu i-a pus…

SURSE: Reporter TVR, mutat de la Guvern pentru că nu i-a pus o întrebare comodă premierului Dăncilă. Ziaristul a fost criticat de Doina Gradea pentru că a cerut poziţia Bruxelles-ului pe legile justiţiei

Doina Gradea, şefa TVR, apare în noi înregistrări audio difuzate de HotNews.ro, criticând un reporter al televiziunii publice pentru că acesta şi-ar fi permis să întrebe Comisia Europeană despre modificarea legilor justiţiei de către PSD. Este vorba despre reporterul Ionuţ Gheorghe, acreditat la Guvern. Potrivit surselor G4Media.ro, acesta a fost retras de la Guvern două luni mai târziu, după ce a refuzat să-i adreseze o întrebare de complezenţă premierului Viorica Dăncilă la conferinţa de presă comună cu Jean-Claude Juncker.

Astfel, la conferinţa de presă comună Dăncilă – Juncker de la Bruxelles din 21 februarie, reporterul TVR s-a abţinut să adreseze o întrebare pentru că Juncker vorbise deja despre subiect. Ca urmare, ziarişti străini acreditaţi la Bruxelles i-au pus Vioricăi Dăncilă întrebări incomode despre justiţie.

La întoarcerea în ţară, conducerea departamentului Ştiri din TVR i-a comunicat jurnalistului Ionuţ Gheorghe că, începând de a doua zi, va fi dublat la Guvern de un alt reporter, au declarat pentru G4Media.ro surse din instituţie. Ulterior, el nu a mai fost trimis deloc să relateze de la Guvern.

Reporterul Ionuţ Gheorghe a fost ţinta unor critici dure din partea Doinei Gradea, şefa TVR, după cum arată înregistrările publicate vineri de HotNews.ro. În dialogul înregistrat cu Dragoş Pătraru, Doina Gradea îl critică pe reporter pentru că şi-a permis să adreseze întrebări Comisiei Europene despre modificarea legilor justiţiei, deşi era în concediu. Ştirea realizată de Ionuţ Gheorghe după răspunsul Comisiei Europene fusese publicată pe site-ul TVR.

Iată fragmentul din înregistrare:

Doina Gradea: Unul care e liber astăzi, în concediu, şi care este acreditat la Guvern… la 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului… Băi, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea… pe Mândruța! În care spune așa: vreau un punct de vedere al Comisiei Europene despre legile justiției din țara mea, sunt jurnalist la televiziunea publică, despre cum vi se par legile justiției din țara mea, că să înțeleg care-i mersul țării mele și am deadline de la șefi până la oră 14. Și i-a răspuns Comisia Europeană! Fii atent, nu apare știrea pe post, asta s-a întâmplat azi și preiau stiripesurse care preiau textul comunicatului de la Comisia Europeană. Fii atent! Nici n-am stat să citesc. Comisia Europeană a dat un răspuns din ăla standard, pe urmă m-am uitat. Nu știe niciun șef. Fii atent! N-a vorbit în ședința, măi, el nu era la servici astăzi, niciun șef nu știe, nu s-a consultat cu șeful de secție, el n-are nicio treabă cu… El e acreditat la Guvern, deci legile sunt în Parlament, acolo sunt oameni care sunt reporteri pe Parlament.

Foto: Doina Gradea (sursa: TVR)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. La ce va așteptați?
  Femeia asta, greu as putea sa o refer altfel, arată de parca ar fi mâncat pe cineva … la propriu.
  Sa o anunțe cineva ca “inghusetia” nu se poarta.
  In plus, e servila și vorbește ca un birjar.
  Ajungi sef la TVR dacă ești servil, nu dacă ai citit/scris

 2. Ma intreb ce reactie vor avea nepotii doamnei (in anul 2040 cand era Dragnea se va fi terminat) atunci cand vor afla cat „bun-simt si profesionalism” au actiunile sefei televiziunii publice

 3. Femeia din poza de mai sus a indraznit sa spuna despre jurnalista aceea tanara si draguta ca este ” cap de porc”???!!!!!!