G4Media.ro

SURSE Proiectul ministrului Rafila pentru Certificatul covid prevede că statul plătește nelimitat…

SURSE Proiectul ministrului Rafila pentru Certificatul covid prevede că statul plătește nelimitat testele pentru angajații care refuză vaccinarea / Certificatul covid, obligatoriu și pentru parlamentari, primari și demnitari

Draftul proiectului de lege propus de Alexandru Rafila pentru impunerea Certificatului covid angajaților conține o prevedere potrivit căruia statul va plăti de la buget testele pentru angajații care nu vor să se vaccineze.

Proiectul consultat de G4Media prevede că ”fiecare angajat … beneficiază de maximum 11 testări antigen rapide/lună, pe perioada existenţei obligaţiei angajatorului de a solicita certificatul ELECTRONIC COVID-19 din sumele alocate de la bugetul de stat”.

Or, având în vedere că rezultatul unui test este valabil 24 de ore, cele 11 testări gratuite pe lună sunt suficiente pentru zilele de muncă ale unei luni întregi. Dacă această prevedere va fi adoptată, înseamnă că angajații care refuză vaccinarea pot merge fără probleme la muncă, testându-se pe banii din bugetul de stat.

Noul Certificat Covid, va fi obligatoriu la job atât la stat, cât și în mediul privat, atunci când se înregistrează creșterea numărului de infectări 3 săptămâni consecutive, cu un coeficient săptămânal mediu de cel puţin 1,5 ori a numărului de cazuri.

Proiectul inițiat de Alexandru Rafila și consultat de G4Media mai arată că au obligația de a prezenta Certificatul covid (care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau un test negativ) toți angajații – inclusiv parlamentarii, primarii și demnitarii.

Dacă un angajat refuză să prezinte Certificatul covid, angajatorul este obligat să îi suspende contractul de muncă, potrivit proiectului de lege. Angajații pot ataca în instanță o astfel de decizie a angajatorilor. Angajatorii care nu suspendă contractul de muncă al angajaților fără Certificat covid pot fi sancționați cu amendă de la 10.000 lei la 100.000 lei.

 • Principalele prevederi din proiectul discutat acum în interiorul PSD:

Art. 2: Certificatul ELECTRONIC COVID-19 se emite in urmatoarele situatii:
a) Pentru persoanele vaccinate cu prima doza din oricare dintre vaccinurile autorizate si care au schema din doua doze, cu valabilitate pana la data programarii pentru efectuarea celei de-a doua doze, inclusiv.
b) Pentru persoanele vaccinate cu ambele doze cu unul dintre vaccinurile care au schema din doua doze, respectiv dupa vaccinarea cu doza unica pentru vaccinurile care au schema din 1 doza, cu valabilitate 30 iunie 2022
c) Pentru persoanele infectate cu SARS-COV 2, dovedita prin existenta in platforma CoronaForms, cu valabilitate de 180 de zile.
d) Pentru persoanele testate cu test antigen rapid, cu valabilitate de 48 de ore
e) Pentru persoanele testate cu test NAAT/PCR, cu valabilitate de 72 de ore.

Art.4: (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi, pe perioada stării de alertă, angajatorii din sectorul public şi privat au obligația de a solicita certificatul ELECTRONIC COVID-19 fiecărui angajat la intrarea la locul de muncă si corelativ salariatii din sectorul public si cel privat au obligatia prezentarii certificatului ELECTRONIC COVID-19 la intrarea la locul de munca, în cazul înregistrării unei creșteri săptămânale a numărului de cazuri confirmate la nivel naţional pe parcursul a trei săptămâni consecutiv.

(2) Prevederile prezentei legi se aplica si membrilor Camerei Deputaților și ai Senatului, persoanelor alese sau numite care ocupă funcții publice sau de demnitate publică ori asimilate acestora, precum și toate categoriile de personal care își desfășoară activitatea în cadrul tuturor autorităților și instituțiilor publice, centrale și locale, precum și al unităților și organelor de specialitate aflate în subordinea, sub autoritatea și în coordonarea acestora.

Art. 5.1 – Analiza situației epidemiologice se face de către Institutul Național de Sănătate Publică în fiecare zi de luni pentru săptămâna anterioară, iar obligația solicitării certificatului ELECTRONIC COVID-19 potrivit art.4, intră în vigoare la 72 de ore de la data îndeplinirii condiţiei de creștere cu un coeficient săptămânal mediu de cel puţin 1,5 ori a numărului de cazuri timp de trei săptămâni consecutive la nivel national.

Art. 5.2 – Obligația solicitării certificatului ELECTRONIC COVID-19 încetează în termen de 72 de ore de la data constatării îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii:
a) scadere timp de 3 saptamani consecutive a numărului de cazuri la nivel national;
b) incidența cumulată pe ultimele 14 zile la nivel național este mai mică de 1 la mie.

Art.7. – Fiecare angajat prevăzut la art.4 beneficiază de maximum 11 testări antigen rapide/lună, pe perioada existenţei obligaţiei angajatorului de a solicita certificatul ELECTRONIC COVID-19 din sumele alocate de la bugetul de stat, potrivit normelor metodologice de aplicare a prezentei legi.

In conformitate cu art.50 lit i) din Legea nr. 53/2003 privind Codul muncii, republicat, cu modificările și completările ulterioare sau in conformitate cu prevederile art. 513 alin. (1) lit.m) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, raportul de serviciu/contractul individual de muncă în baza căruia își desfășoară activitatea personalul care nu prezintă certificatul ELECTRONIC COVID-19 se suspendă de drept, fără plata drepturilor salariale.
(2) Suspendarea raportului de serviciu/contractului individual de muncă se constata prin dispoziția scrisă a angajatorului, emisă în condițiile legii.
(3) Suspendarea constatată în condiţiile alin.(1) încetează la data la care persoana prezintă certificatul ELECTRONIC COVID-19, dar nu mai devreme de urmatoarea zi lucratoare celei in care s-a dispus suspendarea.
(4) Suspendarea inceteaza si in cazul in care necesitatea prezentarii certificatului inceteaza conform art.5.2
(5) Decizia de suspendare a raporturilor de serviciu/de muncă dispusă în conformitate cu prezenta lege poate fi contestată la instanța competentă conform legii, după caz.

Art.10. – (1) Nerespectarea obligațiilor prevăzute de prezenta lege de catre angajator reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 10.000 lei la 100.000 lei.
(2) Constatarea contravenției și aplicarea sancțiunii se realizează de personalul împuternicit din cadrul direcției de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București, din cadrul Inspecției Sanitare de Stat, a Inspecției Muncii, precum și de ofițerii și de subofițerii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

201 comentarii

 1. altă tâmpenie pesedistă!

  • Ca vaccinat, ma simt discriminat, vreau si eu teste gratuite, ca ma costa sa calatoresc daca platesc din buzunar.

   Sa-mi trimita cele 11 teste acasa. Daca nu am nevoie de toate, mai vand din ele pe OLX.

  • Discriminare!!!!

   Vrem si noi vaccinatii 11 teste pe luna.
   Uite, asta il vreau: „BinaxNOW COVID-19 Antigen Self Test” – set de 2, 24$ in SUA.

   Sau sa-mi trimita banii de 10 teste (oferta) = 24$*5 = 120$ pe luna acasa, ca mi-l cumpar singur.

  • Vaccinatule, și eu ca nevaccinat mă simt discriminat că te injectezi la fiecare 3 luni pe banii mei din taxe.

  • Băi Joahne, nu ești un boschetar și nu plătești nimic la fisc, nu te mai umple de maro pe la guriță!
   :)))))

  • Dumnezo-ul mătii. Și mă-ta e curvă.

  • Ioane, se injecteaza la fiecare 6 luni si nu face decat sa respecte politica sanitara a statului roman (art. 34 din Constitutie) !

  • @Joahna cea cu nevricale

   Tu fată, dar ce mișto ți se zburlesc buclișoarele când vous avez des draques! :)))))

  • Nevaccinați încă formează majoritatea plătitorilor de taxe în Romania. Mai puțin de 30% din populația țării nu s-a vaccinat prin coerciție.

  • Vaccinați-vă până faceți spume la gură, dat nu pe banii mei.

  • @Susufler0, cu părere de rău, constat că ai coborât ştacheta(fig).
   Ori te-a năpădit Anxi Etate(a) [:-))] , ori te plictiseşti.

  • @John – ne masuram in discriminari???

   Deci vaccinat = 2-3 doze pe an la 20-30$ doza (oferite gratis)
   nevaccinat = 120$ pentru 10 teste pe luna.
   Pe mine chiar nu m-ar deranja sa-ti trimita tie statul 60$ pe an – refund ca nu ai consumat vaccinul, daca imi trimite si mie 120$ pe luna/persoana in famile, ca nu consum acelasi numar de teste.

   Observ si ca BigPharma pierde bani „big time” cu vaccinuri, mai repede castiga SmallPharma cu teste mai mult sau mai putin precis – vezi alea cu saliva care sunt 50-50 de incredere, cam cum ai da cu banu.

  • Vaccinalule, mi se rupe. Dacă tu nu vrei să mă testez pe bănui tăi nici eu nu vreau sa te vaccinezi pe banii mei. În Romania nevaccinați sunt și acum majoritatea plătitorilor de taxe. Doar sub 30% din romani nu s-au vaccinat prin coerciție. Eu nu mă injectez că așa vrei tu.

  • John este un propagandist anrivaccinist dovedit. Nu ai cu cine dialoga. Din cauza unora ca el se îmbolnăvesc și mor oameni cu zile iar economia are de suferit pentru că îi manipulează pe oamenii și distribuie știri false.

  • Vad ca injectatii s-au injectat ca sa beneficieze de tratament special ca sa se poata simti si ei speciali o data in viata. De asta vor bilet de voie sa iasa din casa. 🤣 Rar asa prosti si bolnavi psihic. 🤣

  • Chiar și primii 100 daca ar fi care este motivul că cei care refuza sa facă testul pe banii statului?

  • Draggy, „antivaccinist” ar trebui să fie un fel de insultă sau defăimare? Propaganda ta leftisă cu vină manipulativă nu înseamnă nimic pentru mine. Când am semnat vreun contract cu tine să fac ce vrei tu, commie? Oamenii care și-au dat viața la revoluție nu au făcut-o pentru comunismul după care tânjește tu.

  • Draggy
   Tu este tot un propagandist, dar in alta directie.
   Cititorii G4media sunt greu de influentat, in orice directie.

   Certificatul este doar un instrument de impunere a obedientei. Parca e desprins din romanul 1984 al lui Orwell.
   Voi, cei care sustineti certificatul, sunteti cei care urlau din convingere la „ora de ura” .

  • Cred că vede oricine cine sunt cei care urla din convingere, e plin de comentarii inepte pline de injurii și jigniri. Se vede și din ce direcție vin pentru cine nu e ipocrit.
   Cat despre vaccinare daca va musca un câine și trebuie să faceți vaccin antirabic asta înseamnă că cineva vrea sa va facă obedient? Cred că exagerați ore mult.

  • Asa e: la prima vedere pare o discriminare. Dar daca te gandesti mai bine va fi vai de capul celor care trebuie sa faca testari din 3 in 3 zile:
   – trebuie sa iti aduci aminte sa le faci. Eu era sa uit sa fac test azi la copil
   – chiar daca sunt gratuite se va intra in sistemul de decontare. Va fi aceeasi nebunie ca si cu cozile de analize la inceputul lunii si cu plafonul.

   Pariez ca dupa isi fac cateva teste decontate de stat, mare majoritate se vor satura de cozi si se vor vaccina

  • Comparația cu revoluția e deplasată , oamenii au murit dat fie liberi și nu sclavii unor teorii ale conspirației. Agresivitatea, intimidarea, pumnul în gură pus celor care gândesc altfel, ura astea sunt instrumente specifice comunismului daca e sa o luăm așa. Așa făceau securiști.

  • Știm cu toții că vaccinarea forțată este scopul acestor măsuri de constrângere. De aia este atât de abominabil. Avem nevoie de un nou Nuremberg Trial și idi0tii utili ca Draggy care aleg să fie de partea greșită a istoriei trebuiesc judecăți pentru complicitate.

  • Draggy,
   Sunt medic, am facut sute de vaccinuri antitetanos si am trimis la vaccin antirabic zeci sau sute, dar doar consimtama.ntul per.so.anei, niciodata cu forta.
   Daca pe.rso.ana nu vrea vaccin, pleaca acasa, nu o obliga nimeni sa faca nimic.
   Asta e ceea ce nu intelegeti voi, bin.ele nu se face cu fo.rta !

  • Sunt sigur că Draggy este un fag mutilat genital.

  • @john sau ioana , cum te prinde in pat

   matematica de clasa a 4 a te bate . sa stii ca nu esti prost, asa esti tu,…

  • Daca sunteți medic atunci vai și amar n-aș vrea sa ajung pe mana dvs. Și de ce mințiți când spuneți că vaccinarea e forțată când știți că nu e așa? Va alăturați corului de bocitoare al propagandei.

  • Nu e nicio tampenie psd-ista, e de bun simt avand in vedere ca vaccinarea nu e obligatorie si va ramane asa si mai mult vaccinul nu opreste nici macar varianta delta.

  • Ca vaccinat ti q cumpărat statul 3 doze pana acum . Le ai primit moka. Și le vei mai primi și pe următoarele 20 30 de boostere cate ti o mai baga pe gat Pfizer. Asa ca, mucles.

  • Off cu bipolarismul asta ! Scuze iar , dar uneori nu ma pot abtine !

   Este clar ca sunt multe discriminari in sosocietate dar pana la urma scapa cine poate ! Eu una m-am vaccinat si ma simt bine ! Chiar cu a3a doza care uite ca protejeaza ceva ceva si la omicron !

   Decat sa stau cu ea lansoarebsi sa sper ca nu mor , nu infactez mai bine asa vaxx ! !

  • ion, să mă pupi jos!

  • Certificatul verde este o dovada a responsabilitatii , a sanatatii .

   Va intreb atunci cand va angajati unde mergeti inainte ?! La medicina muncii unde primiti un CERTIFICAT care atesta ca sunteti apti de munca !

   Tadadadam !

  • Certificatul verde este o dovada a responsabilitatii , a sanatatii .

   Va intreb atunci cand va angajati unde mergeti inainte ?! La medicina muncii unde primiti un CERTIFICAT care atesta ca sunteti apti de munca !

   Tadadadam !!

  • Nuuu e vaccinarea forțată, doar îți luăm toate drepturile până cedezi și îți dai consimțământul. Așa funcționează mai nou dreptul la liberă alegere în Europa democratică și civilizată. Vă-n gură de bolșevici.

  • Oameni buni, sa stiti ca injectatii Pfizer au nevoie de un certificat CoVid de handicapat Pfizer totusi. N-ar fi responsabil astia sa iasa din casa fara bilet de voie. Vedeti postacul de mai sus crede ca e eu si se da ca ar fi eu, deci Pfizer i-a ars creierul, el sigur are nevoie de un certificat CoVid de handicapat Pfizer. Deci astiora handicapati de la Pfizer tre sa le dam certificate de handicapati CoVid, ei sunt chiar handicapati.

  • @John-ule , Majoritatea oamenilor din orasele mari sunt Vaccinati . Tu vorbesti de oamenii cu 0 educatie de la coada vacii ?

  • Draggy,
   Esti definitia ipocriziei, sau a „dublului standard”, cum le place hipsterilor sa spuna.
   Cand un medic emite o opinie contrara a ceea ce gandesti tu, nu mai e suficient de medic :
   „Daca sunteți medic atunci vai și amar n-aș vrea sa ajung pe mana dvs.”
   Stai linistit, nu e simplu sa ajungi pe mana mea, iti trebuie programare si rabdare, pentru ca sunt un medic destul de cautat.

   Pentru tine, un medic trebuie ascultat doar daca e de acord cu tine. Cine esti tu sa evaluezi valoarea unui medic ? Intelegi cat esti de ipocrit ?!

  • Uite fac un compromis pentru voi si daca iese testul cu covid ma vaccinez.
   Acuma va place de mine?

  • Cica cea mai noua logica a nevaccinatilor e ca cred ca testul ii salveaza.
   Astea se testeaza sa vada cat mai au pana la relaxarea finala.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  • Draggy este un intrus cu scop bine stabilit: sa promoveze vaccinarea obligatorie. Nu o face dintr-o convingere proprie. O face pentru că este platit. Nu este bine documentat. Asociază diferite informații sau preia idei de la alte persoane care postează aici, in încercarea de a le întări convingerile sau de ai convinge și pe alții. Niciodată nu are argumente solide. In schimb se aliaza cu alte persoane care îi împărtășesc ideile, folosește un limbaj decent că sa poată convinge. Este o unealta.

  • Adica faptul ca am un limbaj decent inseamna ca sunt un intrus platit, asta da logica. Nu esti platit decat daca injuri si insulti cum fac uneltele propagandei antioccidentale care este mascata sub propaganda antivaccinista ca sa prinda la oameni cand pe propagandisti ii doare in cot de nevaccinati si de oameni in general. Eu nu sunt documentat pentru ca vin cu informatii de pe site-urile oficiale in schimb sunteti voi care scoateti din burta pe post de argumente solide tot felul de gogosi, nu cifre nu informatii verificate doar pareri si rastalmaciti vorbele altora, le puneti in gura ce nu au zis. Asta de fapt e problema voastra ca o sa conving lumea sa nu mai asculte niste neispraviti ca voi, d-aia imi faceti hacking la nume ca sa confuzati lumea si ma injurati ca sa ma intimidati. Nu prea pare ca sunt asa nedocumentat de va chinuiti atata va e frica ca va dau in vileag si nu o sa mai puteti sa va faceti voi propaganda. Probabil ca voi sunteti platiti din moment ce spuneti la tot pasul asta ca si cum ati sti foarte bine ce si cum. Probabil ca va temeti ca oi fi vreun adversar pus sa va strice socotelile ce penibli sunteti, of Doamne. Va mai si dati de gol.
   Si pentru dl. mario sau cum l-o chema ca ce scrie dansul parca am mai citit si pe la altul care se dadea tot asa doctor dar habar n-avea ce spune. Avea alt nume insa. Eu nu am spus ca evaluez medici nici nu am caderea si nici nu vrea , imi puneti in gura vorbe pe care nu le spun ca tovarasii dvs de propaganda. Am spus doar ca n-as vrea sa ajung pe mana unuia ca dvs si am fost foarte sincer si direct nu stiu unde ati vazut ipocrizia sau poate nici nu stiti ce inseamna. Motivul e foarte simplu, poate sunteti intr-adevar medic si nu spun de competentele medicale ca nu va cunosc dar pot sa afirm cu tarie ca vorbiti ca o baba de la coltul strazii care crede ca o trage curentul, d-aia de de pune ventuze si iti face frectie cu carmol pe spate sa iti treaca raceala. Adica spuneti bazaconii asa de mari ca orice medic s-ar rusina sa va asculte. Poate chiar sunteti dar spuneti niste enormitati cu vaccinul si cu covidul de te doare mintea. Sa fiti sanatos inteleg ca sunteti o persoana foarte importanta, oti fi daca ziceti ca nu usor se ajunge la dvs se sta la coada nu ca la vaccin, de aici se vede aroganta si faptul ca va credeti superior, nimic nu va ajunge la nas. Stati linistit ,eu nu stau la coada, nu-mi place ii las pe altii sa va gadile orgoliul. Dar daca sunteti cu adevarat medic ar trebui sa va fie rusine obrazului pentru cum va manifestati.

  • @Draggy, cine se scuză se acuza. Ai incercat sa îți găsești scuze in orice, dar toate acestea nu fac decât să te ajute sa te afunzi și mai mult.
   Când am spus că ești o unealta nu am greșit. Doar că aș face o corecție: ești o unealta netrebnica.

 2. Sa plateasca ma’sa teste nelimitate pentru sosoci.

  • Te-n gură de cod de bare, tu-ți bagi în vene injecții limitate pe banii mei.

  • @john cel falit

   Mai las-o p-aia cu „banii mei” că iar te găsesc recuperatorii să-ți spargă botu’, buei sărăkie!
   :)))))

  • Darwin, să mă sugi și tu și recuperatorii tăi :)))

  • Bai injectat, ar trebui testati toti injectatii, ca voi raspanditi pt ca sta virusul ciorchine pe voi. Cui ii pasa ca sunteti voi injectati de prosti ce sunteti daca sunteti infectati si raspanditi?

  • Mi-o luați în gură și tu și recuperatorii :))

  • Acesta este nivelul de educație și de intelect al celor care fac propaganda împotriva vaccinului.

  • Sa primeasca gratuit teste….. PRIMESC,
   dar numai primii 100 inscrisi, pe fiecare luna.

   Presimt ca vine o procedura ca la retete „gratuite”: daca nu prinzi platesti din buzunar.
   Eventual depui o cerere sa-ti returneze costul — etajul 3 sau 4, intre 11:45 – 14:25, cu o pauza de masa, asteptati pana va vine randul, in ordinea inscrierii.

  • Nivelul pzdii mă-ti.

  • Draggy, marș în plm de javră leftistă legebetistă.

  • Și acesta este singurul argument care pot susține teoriile antivaccniste Injuria

  • Dute-n pzda mă-tii că deja mi-e scârbă de tine, Draggy.

  • Oare ce-o fi in sufletul ros de ura al acestor oameni , ce chin ce zbucium. Ferice de cei care nu sunt așa.

  • a aparut iara john distrusul. asta cu banii mei e apa de ploaie. tu faci o groaza de lucruri pe banii mei, asa ca mai usor cu „banii mei”.

  • Ce se bucura sosocatii ca le da teste.
   Asa o sa se bucure si cand vor fugi la spital daca prinde covid apoi desigur urmeaza marea lor desteptate si se vor vaccina.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  • Ai certificat de relaxat,
   Dar si fracturi logice grave. Daca un nevaccinat ajunge la spital si se vindeca, de ce s-ar mai vaccina , cand a dobandit im.unit.ate natura.la ?

  • Draggy,
   Tu vrei sa ne predai dogma ” crede și nu cerceta”?

   Acuzi de propaganda pe cei care trec informația prin filtrul propriu, pe cei care au o gândire critica, pe cei care îndrăznesc să pună întrebări. Tu, cea care te bălăcărești într-o mocirla de afirmații contradictorii, care au că scop sa inducă cititorilor sa accepte obedienta că pe o virtute. Da,imi exprim părerile obiectiv și nu pot accepta inepțiile unei persoane ipocrite, mai ales când acesta sunt ridicate la rang de învățătură.
   Te vinzi pentru niste amărâți de bani.
   Daca te-ai prostitua aș avea de o mie de ori mai mult respect pentru tine.
   Va veni și ziua când vei da socoteală pentru „dorința de bine” pe care o manifesti.

  • Din nou cu prosututia, cu mocirla tot repetati aceleasi lucruri bine macar ca nu ma mai injurati tot e bine ca v-ati dat seama ce penbili erati. Nu ca ati fi mai putin acum ati trecut la insulte si la amenintari voalate frumos va sade. Asa faceau si predecesorii dvs de la secu iti transmiteau sa ai grija cum treci strada ca e pacat. Amenintarile astea fac parte din filtrul propriu cumva si jignirile inseamna gandire critica asa aveti impresia? Asa si cum o sa dau socoteala ma rog si pentru ce mai exact, ca imi spun punctul de vedere si ca prezint cifre oficiale si date din surse sigure si informatii reale? sau pentru ca va incurc la propaganda de fapt. Vad ca sunteti mai multi care folositi aceleasi cuvinte obedienta mocirla ipocrizie , oti fi doctor si dvs te pomenesti. Dintr-aia facuti peste noapte la academia secu, fara bacalaureat luat. De ce sunt obedient ca nu ma las calcat in picioare de oameni de nimic care fac propaganda antioccidentala mascata sub forma de propaganda antivaccinista ,ca se gandesc ei ca prinde mai bine asa la oameni?

 3. certificat rosu cand? daca ne da rafila altul gata ne scapa de probleme
  M-am convins cat de util este certificatul , este apa de ploaie

  • Daca refuzați să gândiți rațional nu are cum sa vă convingă nimeni. Certificatul de vaccinare este util pentru că limitează mobilitatea celor care pot transmite virusul fiind vaccinati. Cine alege sa nu se vaccineze gratis nu poate pretinde să fie lăsat să umble pentru a îmbolnăvi pe alții nu suntem în jungla. Și nici să se testeze pe banii statului când are posibilitatea să facă vaccin gratis.

  • Draggy, footu-ți pe nă-ta în gură de javră bolșevică. Nu te vaccinezi băi pr0stule gratis, o faci pe bani publici.

  • Draggy, ce pumni în botan ți-aș trage să te înveți minte să mai faci propagandă globalistă.

  • Draggy,
   Argumentatia ta pleaca de la premisa gresita ca orice nevaccinat e prezumat infectat. Pe logica ta, prezumtia de nevinovatie ar trebui inlocuita cu prezumtia de vinovatie. Asa proceda Stalin , presupunea ca esti vinovat, trebuia sa dovedesti tu ca esti nevinovat. Pe aceasta logica nimeni nu ar trebui sa paraseasca locuinta fara teste de hepatita B, C, TBC, sifilis, test de alcool (ca poate se urca la volan si omoara pe cineva), testare psihiatrica (poate se detoneaza), etc.
   Ai prins ideea ?

  • Leftiștii ăștia ipocriți toți sunt niște bolșevici care ar mai face un Holodomor dacă li se dă ocazia. Pentru binele comun bineînțeles!

  • Că tot se vorbea mai devreme de revoluție și comunism. Așa făceau comuniștii amenințări și violența. Ca pe vremea stalinismului.
   Cât privește argumentația mea, ea pleacă de la premisa corectă că nevaccinații răspândesc boala cu până la 65% mai mult decât vaccinatii nu ce ați răstălmăcit dvs acolo. Iar boli contagioase se pare că nici nu știți ce înseamnă sau va faceți că nu știți. Așa că nu mai instistati cu dezinformarea că n-aveti nici o șansă. M-am convins in ce direcție sunteți desi vreți să păreți imparțial nu va iese v-ați dat arama pe față.

  • @mario

   astia n-or sa inteleaga niciodata, au in cap doar frica si frustrare si in suflet doar ura si condescendenta.
   PS si eu sunt medic si stiu ce s-a intamplat la ATI de la inceputul pandemiei, si a fost foarte multa minciuna din partea „Autoritatilor”. Sa speram ca va fi o pseudo normalitate cu legea asta desi conditiile de ridicare a certificatului sunt foarte mult trase de par (1% national e stupid pentru ca poate exista o cumuna/oras ca anomalie statistica si toata lumea sta cu certificat in toata Romania)

  • Se vede din comentarii cine are ura și condescendență, după injurii și jigniri ca să nu zic de frică irațională de vaccin și frustrare fata de certificatul verde. Dar ca medic dvs ar trebui fiți în slujba științei nu a teoriilor conspirației.

  • Draggy, cânta la altă masă bolșevik mic! 🙂

  • Draggy, dar de unde chizda mă-ti cunoști tu stiința mai bine decât doctorii, virusologul polli? :))))))

  • Doctorii sunt de partea științei cei care distribuie știri false fără discernământ sunt doar niste impostori. Iar cei care înjură niste neadaptaț demni de milă.

  • Ahaaa, am înțeles, tu decizi știința, și știința nu poate fi dezbătută. Trebuie să credem pe cuvânt ce ne spune mainstream media că au spus „specialiștii”.

  • Draggy e știința întruchipată ca și Fauci!

  • Si cine reprezinta stiinta asa zisii doctori sau ghicitoarele care apar pe la televizor si spun ca daca ne punem usturoi dupa gat ne trece covidul? Stiinta e una iar matematica este una dintre stiinte. Daca vaccinul are eficienta de 90% inseamna ca au fost observati oameni si 9 din 10 nu s-a imbolnavit. Ce o fi asa de greu de inteles.

  • Mai cica o sa le dea si teste de sarcina sa vada daca nu sunt burtosi la neuroni ca la cate sule au prin cap numai pui vii de-a lui Coroi au.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 4. Trebuie să dea cât mai multe tunuri cu teste pe bază de apă de ploaie interlopii camatari cu chiloțarul botezatu protejatul interlopului nicu gheara care plasa fetițe la băieți cu funcții și bani, iar din contractele alea să împartă și cu pesedezii, frații lor de furtisaguri care au distrus justiția și legile.

  • Cica testele sunt infectate cu cipuri si va falsifica testul sa ii faca sa merga la vaccin.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 5. Mă piș pe voi și codurile voastre de bare. Niciodată nu voi accepta asemenea abominație.

  • Joane, cat mai e pensia de handicap? Pana la urma e bine si asa, sa nu va vaccinti, ba! Si daca va imbolnaviti, sa stati acasa, nu lasati oculta sa se apropie de voi cu tuburile de oxigen. Muriti liberi si demni, da’va dreacu de prosti.

  • Tu și dacă te piși pe priză, tot nu ne pasă de behăielile tale!
   :)))))

  • De ce vorbești la plural, despre care „noi” vorbești, cultistule?

  • despre io și mică-ta!
   :)))))

  • UNITI nu acceptam. Punct.
   NU smintiti nebuni, NU.

  • Avortonule, s-o frec pe mă-ta în gură!

  • John, postacul defect si inferior genetic vb in numele lui si a celorlalte personalitati multiple pe care schizofrenicul injectat Pfizer le are. 🤣

  • John, lasa-l. E defect genetic. Va muri oricum de la guturai. 🤣Deci scapam de schizofrenici. 🤣

  • băi Joahne, cum era cântecul?
   ș-aoleo ce-al drecu’ e,
   când ai vrea și n-ai cu ce !
   :)))))

  • Andrei, de ce să stau acasă dacă mă îmblăcesc băi dobit0cule? Eu pentru ce crezi că plătesc 43% din salariu în taxe?

  • Îmbolnăvesc*

  • Pentru că bolnavii care pot transmite boli infecțioase trebuie sa stea acasă altfel comit o infracțiune.

  • Draggy, ai dreptate, mă-ta mi-a dat sifilis.

  • La asemenea comentariu e clar pentru oricine ce este in mintea celui care il face

  • Aveti de ales intre teste cu cipuri sau vaccinuri cu cipuri.
   In locul vostru as face pe nebunul sa va interneze si asa scapati de amandoua.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 6. Certificatul de sclav cu cod de bare trebuie sa dispara! Punct!

  Nici o alta varianta nu este acceptabila.

  • o zis mică-ta să treci în casă că deja ai făcut-o de cacauă în tot blocul!
   :)))))

  • Exact.
   NU. ANTICIPATE.

  • unde se acceptă un altuob, merge și ORICE altă variantă!
   :)))))

  • Vacciniștii s-au redus la nivel de produs scanabil cu cod de bare. Proasta specie.

  • @AB, exact așa. Vaxul nu e unica soluție să rezolvi virusul scăpat de China după ce Fauci a plătit „gain of function”, adică militarizarea lui.

  • Dle propagandist AB chiar va simțiți sclav in sufletul dvs de tot repetați cuvântul? Știți cum e vorba de ce ți-e frică nu scapi. Cum e sa fiți sclavul teoriilor conspirației?

  • Draggy e closet homosexual.

  • Dragy, tu esti deja sclav, doar ca nu iti dai seama, sau iti dai seama si iti place.
   Tu esti prototipul de inferior care vrea sa se creada superior si accepta orice umilinta precum scanarea ca pe vi.te, doar-doar se simte si el acceptat, util si puternic. Esti genul de om medi.ocru pe care se intemeiaza orice dictatura de succes.

   Uita-te inauntrul tau si admira golul imens care salasuieste acolo, care sta sa te devoreze in orice moment in care nu esti atent si uiti sau nu poti sa-l hranesti.

   Esti un trist. Mi-e mila de tine.

   Dar nu uita ca, daca incepi sa te urci in capul nostru si te apuci sa ne impui si noua obedienta ta imb.ecila, te vom strivi ca pe un gan.dac trist ce esti, pentru ca asta nu te absolva de vina!

  • Si dvs sunt tot doctor ca pare ca vorbiti ca ceilalti doi care au zis ca sunt doctori. Daca va imaginati ca ma impresionati in vreun fel sau ma intimidati va inselati amarnic va straduiti degeaba sa nu va imbolnaviti de stomac. Dar poate luati legatura cu vreun doctor de pe aici sigur se gaseste cineva dintre partenerii dvs de propaganda.

  • Am auzit ca vor face buletin cu certificat verzoi obligatoriu ca nu mai scapam de covid trei generatii de acuma incolo.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  • Aici ai dreptate,AB pare medic, e destul de inteligent

  • Degeaba daca vorbeste in halul asta, la ce nazbatai ii ies pe gura mi-ar fi si rusine

 7. Ce ordinarii . toate sa faca pe plac la bugetari .

  Intr-o tara unde anomalia salarizarii stat vs privat e lege , normal era sa inceapa cu cei care muncesc la stat , apoi privatul , care nu prea ai cum sa ii impui obligatoriu vaccinul ptr un loc de munca platit cu 1348 lei .

  • Asa Gigele, fa i o figura si devaccineaza te!!
   Fii raut!!🤣🤣🤣

  • 1348 de lei castiga aia fara carte… iar aia de la stat, multi oricum stau degeaba si unii au salarii chiar nesimtite

  • Cum bugetarii sunt mai cu mot pe ei ii cipeaza de mai multe ori sa nu dea erori la vot.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 8. Ca doar nu da de la ma-sa si de la ta-su ! :))))

  • @Susufler0, cu părere de rău, constat că ai coborât ştacheta(fig).
   Ori te-a năpădit Anxi Etate(a) [:-))] , ori te plictiseşti.

  • le vor da in loc de pensiile speciale si din cauza asta va cadea guvernul.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 9. Sa plateasca m UE , ca de acolo vin dorintele!!!

  • Exact, Comisia Europeana e cea care terorizeaza violent oamenii.

  • Eu nu v-as da nimic gratis… v-as da afara… La vaccinat sau la stat acasa pe gratis. Auzi tu la ei sa plateasca statul (adica tot noi) testele covid cand exista solutia pe masa si total gratuita pentru toata lumea, adica vaccinarea….

  • Terorizeaza cu principii si valori voiam sa zic

  • Terorizeaza UEcu principii si valori voiam sa zic

  • Terorizeaza UE cu principii si valori voiam sa zic

  • Hate, tu încă ești minoritate în Romania și marea majoritate a românilor se vaccinează cu forța. Despre care banii tăi vorbești? Tu-ți specia vaccinistă în gură de idi0t util!

  • @John

   Nu cred ca ti-a bagat cineva vaccinul pe gat… nu vrei sa te vaccinezi esti liber, dar plateste-ti testele covid.
   Vaccinul se face o data de 2 sau de 3 ori si e gratis pentru toata lumea… testele sunt 11 pe luna * 5Milione de anti-vaccinisti.
   Dar a venit PSD, va da iar la toti, sa aveti.

  • Hate, hai serios, atât e de simplu să nu te vaccinezi? Vaccinul de face de 2, 3, 4, 5 ori și e tot din bani publici, nu gratis. Nu te obligă nimeni să te vaccinezi dar nu ți se mai permite să trăiești daca nu o faci. Iar idi0ții utili nu au nicio problemă cu asta că ei s-au vaccinat. Ăsta e viitorul care-l permiteți pentru copiii voștri.

  • Si da, sustin obligativitatea certificatului verde atunci cand vad cati sunt spalati pe creier ca vaccinul iti baga cip undeva sau iti pune codul de bare pe tine. Cum a fost cand au aparut cardurile cu cifra satanei 666 de sareau toti popii de c*r in sus iar acum toti au revolut.

  • Hate, băti câmpii cu cipurile, dar cod de bare ai și cu greu vei scăpa de el. Dacă vei scăpa! Din cauza celor ca tine s-a dus dreacului libertatea și democrația.

  • Lasa-l ca astia nu inteleg altceva decat ca sunt obligati , drepturi etc .. de responsabilitate nu stie nimeni nimic

   Daca te obliga cineva sa te speli e rau ? Nici daca nu puti nu e rau ..

  • Am auzit ca vor face teste dupa preferinte de unii le vor avea anale iar altii bucale. O sa ii suresciteze pana o sa prind gust de vaccinare.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 10. Anumite NATII au o Obsesie a certificatelor… In preajma II WW nazistii eliberau CERTIFICAT de ARIANISM… acum.. Certificat verde. Mare diferenta nu este… Bravo UE…

  • Nu cred ca la natii e problema si la nebuni.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 11. Astia sunt nebuni, smintiti cu certificatul lor nazist si inutil. Comisia Leftarda Corupta Europeana e aia care ne terorizeaza pe toti de fapt, vrea cu forta pe gat sa bage rahaturile alea tuturor.

  NU. NU. Furci, anticipate. Simplu.

  • @Olivia cracanata

   Rusia e cu tine

  • @hate da din marimea IQ-ului tau ne transmiti ca cine gandeste diferit e cu rusii; de ce nu cu chinezii, cu nord coreenii? Repet jenant IQ.

  • @gicu bugetar wannabe – you can be! for sure.

   Nu asta am vrut sa spun, se vede clar ca Olivia este sustinatoare lui Sosoaca, e dovedit jurnalistic ca AUR/Sosoaca sunt oamenii rusilor.
   Acuma, poate am eu IQ mic dar prost nu sunt.
   Ce nai ba… se vede clar ca ce faceti voi AURISTII e o incercare de a destabiliza Romanica, posibil sa va si iasa, aveti material cu care sa lucrati aici la noi.

  • Eu spun sa va luati niste seringi si sa va antrenati pe cand va duceti la vaccinat.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 12. buei Johnuț, am o capră nu mi-o „plimbi”? :)))))

 13. Nu smintiti nebuni. NU.
  Furci și anticipate. PUNCT.

  • PUNCT si de la capat o idee va explic :

   Valori , cinste , egalitate , compasiune astea ne lipsesc noua !

   Parca m-am mai desteptat de la booster si lu barbatumiu i-a mai crescut un pic .. o iau in culcare si sculare !

  • PUNCT si de la capat o idee va explic :

   Valori , cinste , egalitate , compasiune astea ne lipsesc noua !

   Parca m-am mai desteptat de la booster si lu barbatumiu i-a mai crescut un pic .. o iau in culcare si sculare, dar uneori tot NF sunt !

  • Hole Livia ma numesc sau Eugen ! O sxg fara sa-o ud .. doar la leftarzi si vaxxeri ca sa iau sanatatea in bucate !

  • Langa furci luati si ceva pastile sa va mearga delirurile mai bine.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 14. Buei antivacciniștilor, iar v-am putut în psihic!
  :)))))

  • Băi cod de bare, marș la coteț până la următoarea injecție!

  • asta numit john: e cazul sa te tratezi, deja esti psihopat. poate iei si tu un ajutor ceva, ca oricum pari genul.

  • Zise șobolanul de laborator cu cod de bare. Proteina spike ți-a secat creierul :)))

  • zise unul cu IQ-ul de vreo 100 de ori mai mare ca al tau. tu nici n-ai creier. esti un bot!

  • Andrei, se vede cât ai IQ-ul de mare. Și mai ai și cod de bare pe lângă lol :))

  • E isteria finala ca antivaccinstii simt ca vor primi vaccinul fortat.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 15. Nelimitat pe draq,alta manevra,dupa doua saptamani ti le platesti singur daca nu te injectezi!

  • Raman fara bani dupa o saptamana mai ales ca cazurile de morti nu se va schimba asa ca se vor prinde pana la urma ca toate aceste teste sunt mai inutile ca prostii care le tot cere.

 16. cred ca vom avea ANTICIPATE ,cat de curand
  si o mare surpriza dupa
  si mai e o chestie de ce trebuie sa ne certam vaccinati cu nevaccinati ?!?
  cascavalul merge in cu totul alta parte
  toti murim,toti ne imbolnavim, de toti isi bat joc astia

  • crezi eronat. nu se da nimeni dus de la ciolan.

  • Dupa anticipate toti sosocatii la vaccinat forta astfel la internat(la nebuni).

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 17. Cu teroriștii nu se negociază.

  • Teroristii ataca cu testele.
   Urmeaza sa atace cu pampersii.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 18. Sa radem si azi si de fiecare data cand vedem bufonii incrancenati ce se chinuie sa ne faca sa radem in hohote si reusesc cu brio.  Pastila de ras la articole despre vaccinuri sau americani se activeaza trepadusii izmenarii rupti-n kurr gen mario zis chizdario, calache zis dobitache, boalivia un travestitt zis vomivja, jean vagian, john zis limba-n colon, ab zis aborigenu, sosolina al travestit zis bucilina, flav zis scarbav, motz zis hotz si inca vreo cativa beliti cu gimnaziul facut la seral dar care pot sa iti vorbeasca ore in sirr despre vaccinuri. Niste tembeli buni doar de luat in ras sau lasati sa posteze din mila.

  • Exact ! Toti priceputii in politici , geopolitica si mai nou medicina !

   Eu una nu mai votez aur , ma voi si vaccina de cate ori e nevoie .. deja 3 doze am ! Restul sunt cancanuri si pacaleli ale leftistilor hauristo pesedisto rusofili hotilor de voturi .

   P.S.
   Trist e ca sunt bipolara si uneori voi zice si invers. Dar personalitatea aia e pesedista si nu merita intelegere ca nici macar nu o face din nevoia de un ban la pensie sau la salariu .

  • Esti cea mai buna gluma de pe aicea, putini prosti ne face sa radem asa de bine.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 19. Art. 5.2 – Obligația solicitării certificatului ELECTRONIC COVID-19 încetează în termen de 72 de ore de la data constatării îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii:
  a) scadere timp de 3 saptamani consecutive a numărului de cazuri la nivel national;
  b) incidența cumulată pe ultimele 14 zile la nivel național este mai mică de 1 la mie.

  EU DE AICI INTELEG CA CERTIFICATUL NU VA MAI FI SOLICITAT CAND PANDEMIA SE VA FI INCHEIAT. PENTRU CA DOUA CE COBORAM LA CATEVA SUTE DE CAZURI / ZI, NU O SA VEDEM VECI 3 SAPTMANI CONSECUTIVE DE SCADERE, DECAT DACA CUM AM ZIS, MERGE SPRE 0. ALTFEL SCADE O SAPT. CRESTE ALTA, SCADE DOUA, CRESTE 3 ETC. ASTA LEGAT DE A) LEGAT DE B) CRED CA MAI CORECT ERA 3 LA MIE SI NU 1 LA MIE, PT CA LA 3 S-A INTRODUS CERTIFICATUL, ACUMA IL SCOT LA 1. FUCK OFF!

  • Eu zic ca cifrele vor funcționa așa cum dorește guvernul PSD – PDL – PSD-ul maghiar. Ei nu au dorit niciodată sa introducă acest certificat și ca sa nu poate sa fi luați la rost mai târziu – cum a făcut Rafila cu Câțu – au dat aceasta chestie alambicată din care nimeni nu înțeleg nimic, tocmai ca sa nu se schimbe nimic. Dl. Rafila a putut sa facă pe vedeta și sa ne „învețe” ce ar fi trebuit sa facem, dar acum pe teren joaca cum dorește antrenorul Ciolacu.
   Situatia este clara. O parte din cei care s-au vaccinat este posibil sa se mai vaccineze – tocmai datorită guvernului care i-a decizi ciudate, confuze și argumentează exact pe dos fata de ce se întâmplă in EU – nevaccinați o sa rămână aceeași, prin urmare sunt doua speranțe: sa ne imunizam ca turma ce suntem – am tot cerut modelul suedez și l-am primit gratis de la guvernul PDL cu decesele de rigoare (peste Suedia apropo…) sau o minune sa se inventeze vreo pastila. Cei care doriți sa nu va infectați aveți grija ce face

  • Planul este sa fie introduse politic, nu au nicio legatura cu pandemia, si sa nu mai fie scoase niciodata. Guturaiul nu va disparea niciodata.

   Plus, Studiu din Spania: certificatele FACILITEAZA raspandirea, culmea. SUNT POLITICE. Trebuie respinse, odata bagate, nu le vor mai scoate niciodata.

  • Certificatul de internare la nebuni e etern atata timp cat sunt nebuni.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 20. Olivia - nu o sa ma injectez niciodata, nu voi accepta certificat CoVid pentru handicapatii Pfizer niciodata.

  Certificatul Nazist ar trebui numit Certificat CoVid petru handicapatii Pfizer si impus doar injectatilor, atat.

  Un postac disperat tot incearca sa se dea eu, dar aveti incredere in jigodiile astea mitomane. Faceti ce va dicteaza niste penali ordinari. 🤣 Sustinatorii certificatului nazist sunt niste fraude mitomane si corupte. Toate.

  • Atata frica de la ace sigur vine de la tata de tata asfel nu vedem de unde atata incrancenare.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 21. Sunt de-acord cu un certificat de handicapat CoVid. Cred ca injectatii Pfizer au nevoie de un certificat de handicapati, sincer. 🤣 Urgent. Unii incearca sa si fure identitati, deci clar injectatii Pfizer sunt handicapati si nu ar trebui sa iasa din casa fara un certificat. Perfect de-acord, nu ar fi responsabil sa iasa injectatii Pfizer din casa fara bilet de voie.

  Dar restul NU suntem handicapati CoVid Pfizer, deci NU ACCEPTAM. ANTICIPATE Voi vota AUR daca e singurul partid care nu e handicapat Pfizer, evident.
  ❌✖❌✖❌

  • Cateva pastile in plus nu iti strica!

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 22. psd ul face ce stie mai bine imbogateste cu bani publici firmele de casa , asta se urmareste cu testarea din bani publici se vor da miliarde de lei pentru cateva firme de casa sub pretextul testarii celor care nu vor sa se vaccineze si nici nu vor sa se testeze pe banii lor , vor sa li se plateasca din bani publici costurile mofturilor de a nu se vaccina

  • Pai ce alceva cand testele astea sunt mai inutile ca sosocatii astia la cap de pe aicea.

   😀😀😀😀😀😀😀😀

 23. Citesc aici niste comentarii ale lui John si nu-mi vine sa cred ca trece de cenzura . Omul e dus rau cu capul si mai zice ca plateste si taxe pe salariu . Nu cred ca munceste saritul asta in CAP.

  • Hai lasa-ma, ca ala e normal comparativ cu schizofrenicii care vor sa injecteze oameni cu japca si sa iti bage cartela ca sa iesi din casa. Mai usor cu cenzura, leftardule.

  • Crezi ca daca muncea isi permitea sa riste atata.
   E doar un postac asistat care nu iese din casa.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 24. Adicătelea, s-ar fi dorit exceptarea parlamentarilor, primarilor si demnitarilor de la viccanare… De unde deducem ca nu exista intentia lor de a urma recomandările emanate chiar de ei.
  Astfel ca isi dau singuri legi pentru a le facilita ocolișurile, ca n-au sarmanii bani de paine.

  Oare nu sunt aceleași apucaturi si in restul conglomeratului unional de pe vechiul continent? Cu excepții de la regula?

  Voi, certati-va ca la cort, ca atat va duce capacitatea de analiza si sinteza.

  • Te certi cu nebunii?
   Noi ne distram de prostia lor.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 25. Nevaccinaților sunteți niște NENOROCIȚI și nu o sa mai ieșiti din case NICIODATĂ k se va da lege în curând!

  • Cine ne opreste mai injectat scarbos Pfizer? Voi strambaciunilor? Cum opresti bai peste 60% din popor, schizofrenicul dracului. Chemi armata sa treaca cu tancul peste toti? Hai incearca injectat stalinist. Tu meriti sa iei CoVid si sa crapi, sincer. Nu meriti sa traiesti efectiv.

  • Incearca bai schizo sa sechestrezi in casa peste 60% din popor. Poate vrei o revolutie, zic.

  • O sa si ii vaccineze si fortat pe nebuni.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 26. OK, gratuitate la testare pentru ca o accept ar sanctiune daca o refuz, santiune corelata cu scopul testarii. Insa spitalizarea si tratamentul bolii produse de Covid nu trebuie sa fie gratuit pentru cei care refuza vaccinarea intucat doar pe acest aspect contractul lor cu sistemul gratuit de sanatate este de fapt suspendat.
  In tarile unde o anume analiza este gratuita si ceruta a se face cum este de exemplu colonoscopia dupa o numita varsta, cei care nu o fac dar fac cancer la colon depistabil si traabil mult mai usor daca faci respectiva analiza iisi suporta costul tratamentului si asa este corect.
  Cred ca nimeni nu ma poate contrazice cu buna creinta.

  • Sa mori tu Stalin, ciordesti tu asigurarea platita de oameni? Vezi injectatule ca sunteti minoritari, stati pe banii nevaccinatilor voi. Si voi sa v-o platiti atinci daca a dat rateu rahata voastra de injectie.

  • Olivia nu e de acord cu tine si se gandeste serios sa emigreze, drum bun.

   😀😀😀😀😀😀😀😀

 27. Suntem peste 60% care nu acceptam sigur acest certificat verde nebun. Plus ca sunt si vaccinati care nu accepta. Deci astia cu certificatul sunt o mica mica minoritate nebuna.

  Daca au trecut asa lege, iesim toti din casa si anticipate. Simplu. In Romania nu au cum manipula perceptia publica, doar o mica mica minoritate dintre vaccinati sunt nebuni, si parte din aia sunt manipulati, ei cred ca vaccinul le da imunitate, pt ca au fost mintiti, si ca pandemia nu s-a afarsit din cauza nevaccinatilor, ca asa au fost mintiti si manipulati. Deci sustin acest certificat pe baza UNEI MINCIUNI SI MANIPULARI. Cand se vor trezi si vor realiza adevarul, vor fi mai furiosi ca noi.

  Cand tu esti unit si marea majoritate, nu te poate ingenunchia nimeni. Pur si simplu NU acceptam. Stim cu totii ca certificatul e politic si nu are nicio legatura cu stiinta sau pandemia. Mai stim de la un studiu din Spania ca certificatul de fapt faciliteaza raspandirea, era si logic, pentru ca vaccinatii sunt exceptati de la teste ei nefiind imuni si cărând virusul peste tot. Stim adevarul. Nu exista niciun motiv sa accepti o jumatate de adevar doar pentru ca asa vor niste mincinosi. Rezistati, nu mai este mult oricum. ⭕ isi face treaba, mai ales omicronul camuflat care nu iese pe teste. 🤣

  ❌✖❌✖❌✖❌✖❌

 28. cum adica 11 teste valabile 24h ajung pentru o luna intreaga, adica 20-21 zile lucratoare? nu are logica

  • Ai vazut undeva la PSD logica?

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 29. Vaccinul nu e gratuit că nu l-a donat Pfizer benevol din banii firmei.
  Gratuit însemna donație, pomană. Nu există așa ceva in cazul vaccinului.

  Statul român ( toți cetățenii adică ) au plătit miliarde de euro din fonduri publice pt achiziția acestor vaccinuri. (Contractele sunt secrete sau cenzurate dar asta e alta poveste)
  3 doze de Pfizer costă cam 330 lei.
  Testarea lunară ar fi 80 lei.

  Ca sa încetăm tot conflictul e simplu.
  Statul decontează jumate din testare , angajatul din banii lui jumate.

  Vaccinatul daca vrea sa se testeze sa beneficieze si el de 5 teste gratuite pe lună.

  E evident că acel 1 la mie la nivel național se atinge efectiv doar in iunie si iulie si un pic din august, așadar certificatul va fi valabil la nesfârșit în restul lunilor si anilor.
  P.S.
  Toti cei aduși din Africa de Sud si Maroc aveau certificatul verde.
  Ce uitilitate a avut?
  A adus Omicron mai repede.

  PPS Vaccinații tot nu înțeleg încă ca tot se infectează in continuare si transmit in continuare virusul.

 30. Huo, Rafila! Hoților!

  • E prieten cu PSD asa ciocul mic sosocatilor ca nu il vedeti pe Simion sa faga gura.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 31. Am ramas socat de cat de tare ne-au dezbinat!
  Daca pana acum nu eram prea uniti, acum ne dusmanim!
  Clar,ambele tabere au fost manipulate!

  • Te referi la tabara prostilor care se lasa manipulati constant de propaganda securicilor PSD.
   Cred ca de data asta atata v-au prostit incat ati ramas prostiti de nu va mai poate prostii cu alta propaganda.

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  • Nu, nu ne dusmanim.

   Cei de pe acest forum nu sunt reprezentativi, nici de o parte, nici de cealalta. Sunt multi vaccinati care s-au vaccinat de nevoie, dar urasc aceasta mascarada (cunosc cativa). Sunt probabil multi nevaccinati carora pur si simplu nu le pasa, dar nu au fost inca suficient de imbolditi sa se vaccineze.

  • D-aia cand ma jigniti puneti puncte si virgule ca sa treaca de moderare, am inteles acum

 32. GATA MAI NU VA MAI ISTERIZATI CA DUPA ESECUL TESTELOR URMEAZA VACCINAREA OBLIGATORIE.

  Pas cu pas veti ajunge la vaccinare.

  😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 33. Eu as fi bagat si aia sa-si faca fiecare teste acasa. Bineinteles livrate prin curier gratis. :))

 34. V-ai luat toti dupa fenta: Vine un John care umple spatiul de comentarii cu orice altceva numai subiectul din articol nu, . Hai sa observam ca de fapt la conducerea sanatatii este un sindicalist si noi asteptam un meserias in managementul ministerului. Sper ca Rafila sa nu prinda ziua in care va fi scuipat in fata ca nu a luat masuri serioase. Si nu numai ca pierdem bani aiurea pe teste, dar pune in pericol marile platforme industriale pe care le va umple de covid, care apoi ar trebui sa opreasca productia si oamenii trimisi acasa. Liniste , au venit specialistii! De tot rahatul acest pesedake

  • Aoloo, o sa crape toti! Asa ceva! Cumetre fi si tu mai optimist! Eventual „sa fie bine pentru tine”, mai baga 3 doze, dar din alea ecologice „bio”. Cica sunt in lucru’.

 35. In atentia G4 Media. Am o simpla nelamurire! Am avut de-a lungul timpului comentarii mai mult decat decente si totusi nu au fost postate. De ce? Este normal sa citim comentariile lui @ John??? Cuvinte triviale, injurii… Este normal? Intreb si eu.

  • G4 are niste filtre automate. Daca ai in text cuvinte care se potrivesc (de ex ana.liza fara punct), comentariul nu apare imediat, intra la moderare. Cuvintele filtrate sunt si in romana si in engleza, din cate am observat…
   Moderatorii sint lenesi si subiectivi, uneori lasa sa treaca comentariile, alteori nu.

 36. Jurati-va pe rosu ca nu va credem.

 37. la cat de grava e omicron, stiu si ei ca raman fara musterii. ca daca n-ai simptome importante, nu te testezi -> scade incidenta -> ramanem fara valori pandemice -> intra expertii in somaj.

 38. Divide et impera!
  Faceti-le jocul! Bravo!