G4Media.ro

Surse: Președintele Universității Titu Maiorescu din București a fost reținut. Este acuzat…

Surse: Președintele Universității Titu Maiorescu din București a fost reținut. Este acuzat că a dat unor candidați subiectele de licență

Președintele Universității Titu Maiorescu din București, Iosif Urs, a fost reținut de procurorii de la sectorul 2, pentru infracțiuni care au legături cu serviciul, au declarat pentru Edupedu.ro și G4Media.ro surse din apropierea universității. Alături de el, au mai fost reținute alte două persoane.

Iosif Urs este acuzat că a dat unor candidați subiectele de licență de la Facultatea de Drept din cadrul universității pe care o conduce.

Urs este profesor de Drept, iar în perioada 2007-2013 a coordonat proiectul POSDRU „Prevenirea corupției în educație, prin informare, formare și responsabilizare”, conform datelor din propriul CV.

Nu este pentru prima dată când Urs ajunge în fața procurorilor. La începutul anului, Adevărul scria, sub titlul “Ce beneficii personale au obținut șefii din Armată și Poliție mobilizați să scape un universitar de o sancțiune rutieră”, că o amendă rutieră încasată în 2015 de Iosif Urs ar fi generat o adevărată “mobilizare” a cunoștințelor de rang ale acestuia.

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. nu pot sa cred!

  2. Valuare mare la domnu Josef .

  3. Nu e universitate. E doar o jalnica dugheana de cumparat diplome. Un gunoi fals numit țUniversitateȚ une au „studiat” mai toti cei din Ciuma Rosie.

  4. poate o sa l ia la bani marunti si pe administratorul de la utm tg jiu… cam asta face si el….

  5. Ar fi intelept sa nu mai generalizati. Si in facultatile de stat din Bucuresti se intampla la fel. Daca 2-3 insi, care sunt persoane publice si-au luat licenta nu tocmai intr-un mod corect, nu inseamna ca toti studentii triseaza. Cand vrei sa inveti, nu conteaza ca facultatea este de stat sau nu. Generalizarea este o distorsiune cognitiva, hai sa nu atribuim o valoare universala unor situatii sau caracteristici ale unor persoane, bazandu-ne pe o experienta personala limitata.
    Jigniti studentii care invata si sunt studenti la Titu Maiorescu pe care o numiti fabrica de diplome. Este vorba de calitatea omului, sunt studenti care invata si profesori buni care isi dau interesul si studenti care triseaza si profesori carora nu le pasa, in toate facultatile exista aceasta situatie.