G4Media.ro

UPDATE Meciul Sepsi – U Craiova s-a încheiat 1-0 / Premierul Ungariei,…

Sursa Foto: Facebook/ Viktor Orban

UPDATE Meciul Sepsi – U Craiova s-a încheiat 1-0 / Premierul Ungariei, Viktor Orban, a asistat la meci din tribune

Sepsi s-a impus pe teren propriu în fața celor de la U Craiova 1948scor 1-0, în etapa cu numărul doi din SuperLigă, relatează digisport.ro. La meci a asistat și premierul Ungariei, Viktor Orban. Acesta a făcut mai multe fotografii cu suporterii echipei din Sfântu Gheorghe.

Rondon a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al timpului regulamentar. Cele două formații au încheiat jocul cu câte un fotbalist mai puțin. Mascarenhas a fost eliminat în prelungirile primei reprize, după un fault dur asupra lui Rodriguez, care a fost transportat la spital.

Știrea inițială

Premierul Ungariei, Viktor Orban, asistă din tribune la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova 1948 care se desfășoară la Sfântu Gheorghe, au declarat pentru G4Media.ro surse prezente la competiție.

Meciul, programat să înceapă la 18.30, are loc în a doua etapă a campionatului național de fotbal. Nu este prima dată când Orban asistă la un meci de fotbal în România, însă este o premieră prezența la un meci din campionatul național.

Potrivit martorilor oculari, prezența premierului Ungariei a mobilizat forțele de securitate de la serviciile speciale. La meci mai sunt prezenți președintele UDMR, Kelemen Hunor, primarul din Sfântu Gheorghe Antal Arpad precum și mai mulți parlamentari și lideri UDMR. În tribune mai sunt prezenți de asemenea mai mulți miniștri ai guvernului Ungariei.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. O maimuță care dorește reunificarea Ungariei mari …Între timp îi dăm un Danone și o plăcintă