G4Media.ro

Surse: Narcis Neaga, numit din nou şef al Companiei de Autostrăzi

Surse: Narcis Neaga, numit din nou şef al Companiei de Autostrăzi

Narcis Neaga ar urma să fie numit din nou şef al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au declarat pentru G4Media.ro surse din Guvernul Dăncilă. Neaga a mai condus compania deţinută de Ministerul Transporturilor în în perioada 2012-2015, mandat marcat de stoparea tuturor marilor proiecte de infrastructură, dar şi de muşamalizarea problemelor care au dus la închiderea Autostrăzii A1 Orăştie-Sibiu la puţin timp după deschidere.

Narcis Neaga a şi fost numit membru în Consiliul de Administraţie al CNAIR pe 1 martie, după ce procurorii DNA au clasat dosarul în care fostul şef CNAIR fusese cercetat pentru abuz în serviciu referitor la un contract privind autostrada Sibiu – Orăştie. DNA a arătat că faptele de care era acuzat Neaga nu sunt prevăzute în legea penală.

Asociaţia Pro Infrastructura, care monitorizează marile proiecte rutiere, a caracterizat mandatul de şef CNAIR al lui Narcis Neaga drept „cea mai nocivă perioadă pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România din ultimii ani”.

Sursa foto: Captură Youtube

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. In loc sa i se confiste averea pentru tampenia facuta pe autostrada Sibiu – Sebes, acum ajunge sa fie recompensat cu o functie banoasa, unde are banii pe mana si unde va face accepta lucrari de tot rasul. Bravo nene. In Romania „ban la ban trage si hot la super hot”.