G4Media.ro

SURSE Mama fetei dispărute din Caracal a fost sunată joi de un…

SURSE Mama fetei dispărute din Caracal a fost sunată joi de un necunoscut care s-a recomandat ”ginerele” și i-a spus că Alexandra va pleca în Belgia la muncă

Joi, 25 iulie, mama fetei dispărute din Caracal a primit un telefon de la un bărbat necunoscut care s-a recomandat drept ”ginerele” și i-a transmis că fiica sa e bine și se pregătește să plece în Belgia la muncă, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție.

Apelul primit de mamă a fost înregistrat joi la ora 13.30, după ce aceasta reclamase la Poliție dispariția fetei de 15 ani.

Cu două ore mai devreme, adolescenta sunase deja la 112 de trei ori pentru a cere ajutor.

Foto: Suspectul principal în cazul fetei dispărute din Caracal

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Imposibil sa nu aiba complici.

 2. Aici e vorba de mafia proxenetilor complici cu statul mafiot si militenii securisti tortionari care trimit fete la produs afara dupa ce le rapesc, mosul ala nu are nimic cu acest caz. E o mafie a statului mafiot care ne scot pe piata gogosi, e retea de carne vie, implicati :judecatori, militeni, securisti, procurori care trebuie sa mearga la puscarie, sint jocuri politice a lui gio ca sa puna mina pe STS.

  • Sunt simple supozitii .De ce ar suna cineva care rapeste o persoana la rude sa le anunte ca respectiva persoana pleaca la munca? Probabil criminalul a gasit in telefonul fetei nr parintilor si a sunat de la un telefon cu cartela pentru a deschide o pista falsa.Si in cazul primei fete disparute bunicul a primit un telefon ca fata pleaca in Elvetia. Cert este bezmeticii din institutiile statului au dus Romania in prapastie. Greu de spus cine poate sa o scoata de acolo.

  • Sunt simple supozitii. De ce ar suna cineva care rapeste o fata la familie pentru a o anunta ca fata pleaca la munca instrainatate? Si bunciul primei fete disparute a primit un telefon ca fata pleca in Elvetia. Criminalul probabila gasit in agenda telefoanelor fetelor nr parintilor si a sunat de pe un telefon cu cartela pentru a deschide o pista falsa. Cert este ca bezmeticii din institutiile statului au dus Romania in prapastie si isi asteapta pensiile speciale linistiti.

  • intr-un stat mafiot, asta e cea mai plauzibila supozitie.

 3. criminalul si-a dat seama ca fata a sunat la 112, a aflat din telefonul fetei care e numarul mamei si a sunat-o. Un efort inutil ca sa abata atentia politiei atat timp cat oricum nici nu se grabeau sa o salveze pe Alexandra, politistii fiind prea ocupati probabil sa le explice parintilor ca fata e de vina etc etc

  • Telefonul fetei fesese aruncat intre localitatea unde fata a facut autostopul si Caracal.
   Aceasta reusise sa sune de pe un telefon gasit in camera unde era sechestrata. Poate ca, sub tortura, a divulgat numarul mamei.
   Aici sunt multe lucruri neclare. Ceea ce e clar e ca e vorba de un caz complex, cu multe ramificatii posibile (trafic, prostitutie, coruptie la nivelul politiei si al statului, etc).

 4. Si daca montrul nu e monstru?
  daca e face parte dintr-o retea f puternica de trafic de persoane sau organe care atunci cand a aflat ca e politia la usa sa, a vrut ca un cold blooded interlop sa scape de probe?
  Adica un monstru ar recunoaste dupa ce e prins nu? Asta poate spera ca il salveaza banda lui

 5. Verificati sa nu fie Saracin!

 6. Statul roman e cancer pentru societate