G4Media.ro

SURSE Josep Borrell face miercuri o vizită fulger în Republica Moldova, pentru…

Sursa foto: European Parliament / Alexis HAULOT

SURSE Josep Borrell face miercuri o vizită fulger în Republica Moldova, pentru a discuta despre ”perspectiva europeană” a țării

Șeful diplomației europene, Josep Borrell, va face miercuri o vizită fulger în Republica Moldova, au declarat surse oficiale pentru G4Media. Borrell va discuta la Chișinău despre perspectiva europeană a Moldovei.

Înaltul Reprezentant al UE pentru Politică Externă va ateriza la Iași, de unde va pleca la Chișinău cu mașina.

știre în curs de actualizare

Sursa foto: European Parliament / Alexis HAULOT

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Pregătesc ăștia acum un pachet cu moldova si ucraina în ue de o sa-si lungeasca țarul masa până in camera alăturată. O sa se uite cu binoclul la meseni

 2. Eee, ce-ar fi? Sa se uite dementul de putin peste gard la Ucraina si Moldova cum beneficiaza de piata comuna UE, avantaje, drepturi etc.?

 3. O decizie istorica și CORECTA. Ucraina și Moldova în UE și dacă doresc și Turcia poate sa se alăture. Pașii marunti au erodat astfel de decizii importante.
  Visez la statele unite ale UE!

 4. Procedura simplificata cu Moldova si Ucraina.
  Putin trebuie surprins si descurajat.
  Nici Ucraina, nici Moldova nu indeplinesc toate criteriile, cum a fost si cazul Romaniei si Bulgariei, motiv pt care avem MCV in continuare, dar daca tarile astea nu intra in UE, le inhata Rusia.

 5. Pentru moldoveni vrem prosperitate, justitie, libertate de miscare si munca, fonduri europene. Astea nu-s in oferta-soc a lui Putin. Postura de sclav in „sfera de influenta” rusa nu a dus decat la saracie generalizata.

 6. Nu te-a trimis nimeni la origini?

 7. @ Mosh Gavroche – Da’ voi, postacii si trolii, nu aveti alte texte decat astea? Gretoase comentarii aveti. Ia zi, care ar fi viitorul omenirii? Razboaie, societati medievale (cu oligarhi si sclavi), biserici din kilometru in kilometru sau evolutie stiintifica, tehnologica, economica etc.?

 8. Asta e singura ta scuza?

 9. Moldova e romania si romania e moldova. Ce sa ne mai sucim.

 10. Ma indoiesc ca o sa-i primeasca asa peste noapte fara legislatia schimbata sau economia adaptata . Daca ar face asta s-ar duce naibii banca centrala europeana care si asa deabia tine euro si tarile cu economia afectata .

 11. Moshule speriat mai esti de comunitatea LGTB.. cosmarul tau. Fac pariu ca ai vazut macar 1 membru la viata ta si nici macar nu ai avut habar. Dar ura voastra fata de ei, e biblica (spalatura pe creier)

 12. Acolo de unde pe tine te-as scoate.