G4Media.ro

SURSE Ionuț Sindile pleacă din postul de adjunct al Jandarmeriei și e…

SURSE Ionuț Sindile pleacă din postul de adjunct al Jandarmeriei și e tras pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018

Prim-adjunctul Jandarmeriei, Ionuț Sindile, pleacă din conducerea instituției la cererea ministrului Mihai Fifor și va deveni comandant la scoala de aplicație pentru ofițeri, au declarat pentru G4Media.ro surse din Ministerul de Interne.

Sindile este anchetat de procurori în dosarul reprimării violente a manifestanților din 10 august 2018. A fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuziva.

Ionuț Sindile a fost la comanda Jandarmeriei, când au avut loc incidentele din Piața Victoriei dintre jandarmi și protestatari, au declarat pentru G4Media.ro surse din ministerul de interne. Potrivit acestora, șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, ar fi fost plecat de câteva zile din țară.

Sindile este originar din Teleorman, județul controlat până de curând de Liviu Dragnea și de unde provin premierul Viorica Dăncilă și fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

La începutul lunii august, Sindile a pierdut postul de șef al Jandarmeriei în favoarea lui Constantin Florea, inspectorul șef al Jandarmeriei de la Craiova.

Foto: InquamPhotos / George Călin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Dar de ce, ce-a intervenit nou?!

  2. Astia iar miros miscari de strada.

  3. E un pic neclar: toti 3 sunt/au fost sefi ai jandarmeriei? Banuiesc ca unul din ei a fost si altul e acum. Al treilea probabil a avut/are alta functie…

  4. Ia mirosit a schimbare si vrea sa fuga sa se faca ne vazut ca asa poate uita rares bogdan de ei ca lea promis ca osa plateasca pentru ce a facut

  5. Taliban de Teleorman, adus de turci de prin Irak, Yemen sau Egipt.

  6. Tu esti un intelectual rafinat din Piate Victoriei ? Ti-a placut mult gramatica de clasa a 6-a, e evident… Important e ca esti # rezist. Restul nu mai conteaza.

  7. Puneți dracului mana pe munca și mai lăsați bârfele…

  8. Trebuia să -l prindem p’ăsta si să-l cotonogim cu bastonul în cap, asa cum dădeau ei oamenilor. Să -l umplem de bors la moaca. Asa merită ăsta! HUO JIGODIILOR!

  9. Tras pe linie moarta nu inseamna ‘bulau’ !

    Alo, domnii procurori de la DIICOT, ce se mai aude ? Terminam odata curatenia ?