G4Media.ro

SURSE: În ciuda intenției inițiale, mandatul lui Alexandru Bolintineanu la șefia BTT…

Foto: Alexandru Bolintineanu (încercuit), la botezul copilului Sorinei Docuz (prima din stânga) și al lui Robert Negoiță

SURSE: În ciuda intenției inițiale, mandatul lui Alexandru Bolintineanu la șefia BTT nu va mai fi prelungit. G4Media.ro a dezvăluit că acesta este finul Sorinei Docuz, o apropiată a premierului Marcel Ciolacu

Mandatul de director general deținut de Alexandru Bolintineanu la Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA nu va mai fi prelungit, a declarat o sursă din mediul politic pentru G4Media.ro. O ședință a Consiliului de Administrație (CA) de la BTT urma să aibă loc în această după-amiază, intenția inițială a administratorilor fiind să dea undă verde menținerii în funcție a lui Bolintineanu. Schimbarea de atitudine a reprezentanților din CA a fost cauzată de dezvăluirea G4Media de miercuri despre faptul că Bolintineanu este finul Sorinei Docuz, o apropiată a premierului PSD Marcel Ciolacu, aceasta fiind și nașa de botez a unuia dintre copiii acestuia.

”Mandatul Directorului Geenral expiră în data de 20 martie. Încetarea sau prelungirea mandatului acestuia va fi decisă de catre Consiliul de Administrație al BTT. Nu a fost o discuție în CA până acum”, a declarat Natalia Intotero, ministrul PSD al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, minister care este acționar majoritar la BTT SA.

Patron al unor afaceri în domeniul comerțului online cu haine și încălțăminte, Alexandru Bolintineanu fusese numit, în noiembrie 2023, pentru cinci luni, în poziția de director general al acestei societăți. Conform unui document postat pe site-ul BTT, indemnizația lunară brută pentru această poziție este de 16.872 lei.

Publicitate electorală

Biroul de Turism pentru Tineret administrează mai multe spații administrative și de birouri și terenuri din toată țara, cel mai important activ fiind Complexul Forum din Costinești. În lunile recente, multe dintre aceste imobile au fost scoase la închiriat prin licitație.

Referitor la numirea lui Bolintineanu în acestă funcție, Intotero declara miercuri că ”l-a recomandat activitatea și CV-ul. A reușit deja să deblocheze situația de la Hotelul Forum din Costinești (unul dintre imobilele aflate în administrarea BTT n.r.) care era praf”, adăugând că nu știe nimic despre legăturile acestuia cu Sorina Docuz.

În vârstă de 35 de ani, Bolintineanu a fost, de-a lungul timpului, coordonator de vânzări, coordonator în informatică și economist la RAAPPS, la ultima instituție lucrând și tatăl său, Gheorghe, în prezent acesta din urmă ocupând un post la altă societate de stat – SMART SA.

Bolintineanu Senior a fost șef al PSD Ilfov, iar numele său a apărut într-o investigație din 2020 a Rise Project, articolul dezvăluind apropieri dintre membrii Clanului Sportivilor și organizația pe care o conducea. Ulterior acestui articol, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a dizolvat biroul de conducere al organizației.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. iar i-a prins cu rata-n gura,clanurile din politica sunt fara numar din pacate.

  2. Ridici pietroiul si ramele se ascund .

  3. Multimim G4 Media!
    Nu toti cititorii scriu comentrii…insa toti cititorii inteleg ce spun articolele 😉

  4. Incredibil cât lipici are banul public… pentru UNII…

  5. Pramatii care vor sa ia bani stand degeaba. Statul la stat..