G4Media.ro

SURSE Grupul tehnico-științific condus de Arafat a recomandat suspendarea cursurilor în preuniversitar…

SURSE Grupul tehnico-științific condus de Arafat a recomandat suspendarea cursurilor în preuniversitar și universitar până la 31 martie. Propunerea trebuie aprobată de Comitetul pentru Situaţii Speciale

Grupul tehnico-științific condus de Raed Arafat a propus Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă condus de ministrul de Interne Marcel Vela suspendarea cursurilor în preuniversitar și universitar până la 31 martie, potrivit surselor Edupedu.ro. Pentru a deveni efectivă, propunerea trebuie aprobată de Comitetul pentru Situaţii Speciale, care acum este în desfășurare.

Amintim că precedenta recomandare a grupului condus de Arafat a fost suspendarea cursurilor în preuniversitar până pe 21 aprilie, după vacanța de Paști, însă decizia finală a Guvernului a fost anunțarea oficială a închiderii tuturor școlilor și grădinițelor până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire.

Potrivit surselor Edupedu.ro, recomandarea făcută astăzi, 11 martie, de Grupul de suport tehnico-științific reprezintă o etapizare a propunerii inițiale, având în vedere că după 31 martie mai sunt doar 4 zile de școală, după care este programată vacanța de Paști de 2 săptămâni.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cum poate fi condus un grup tehnico-stiintific de catre repetentul Arahat?

    • Omul asta a facut SMURD tu ce ai facut in viata ta trista.

    • Jenico, salteluta arabeasca, eu te-am facut pe tine, fata tatii. Ala de-I zici tu tata v-a castigat la barbut.

    • @Surugiu,valjeana asta e o vuvuzea penibila,nu trebuie bagata in seama!Problema este la presa,cum prezinta un criminal de la Colectiv ca pe o autoritate de respectat! Aici e buba,la presa care ar trebui sa puna intrebari,nu sa se transforme in agentie oficiala de presa a penalilor! La conferinta acestui profitor sef,trebuia sa curga cu intrebari la adresa sa,cum s-a autopropus sef al grupului „tehnico-stiintific”!!Parca au intrat toti in carantina cerebrala!